Chord Ngampet Loro - SlemanReceh feat. Rossy | Inschord

Chord Ngampet Loro - SlemanReceh feat. Rossy

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Ngampet Loro - SlemanReceh feat. Rossy :

Lirik Ngampet Loro - SlemanReceh feat. Rossy :

Intro : D# F A#..
        Cm D Gm..
        D#..D..

      Gm                Cm
wes sue.. aku ngampet loro ati..
      F                A#
pengenku.. kowe iso ngerteni..
    D#                  Cm
rasane.. neng njero ati iki
  D                Gm
kepengen.. biso nduweni..

Music : D# D

         Gm               Cm
sampai kapan.. aku kudu koyo ngene..
       F                  A#
opo pancen.. iki wes dadi dalane..
       D#                Cm
mugo sesok.. kowe wani njelaske..
        D                   Gm
yen kowe bakal milih salah sijine..

Reff :
    D#       F        A#
  nanging.. aku raiso ngungkapke..
     Cm               D
  mergo.. awakmu wes ono sing ndue..
    D#        F            A#
  cukup.. tak simpen nggo aku dewe..
    Cm                     D
  sayang..ku mung kanggo kowe..

Music : Em B Am B Em
        Gm D D# D..

         Gm               Cm
sampai kapan.. aku kudu koyo ngene..
       F                  A#
opo pancen.. iki wes dadi dalane..
       D#                Cm
mugo sesok.. kowe wani njelaske..
        D                   Gm
yen kowe bakal milih salah sijine..

Reff :
    D#       F        A#
  nanging.. aku raiso ngungkapke..
     Cm               D
  mergo.. awakmu wes ono sing ndue..
    D#        F            A#
  cukup.. tak simpen nggo aku dewe..
    Cm                     D
  sayang..ku mung kanggo kowe..

     D#       F         A#
  yo mung.. siji dadi panyuwunku..
    Cm               D
  mugo.. awakmu dadi jodoku..
     D#      F            A#
  sampai.. kapan tetap ku tunggu..
    Cm      F      Gm
  jawa..ban kepastianmu..
wes sue.. aku ngampet loro ati..
pengenku.. kowe iso ngerteni..
rasane.. neng njero ati iki
kepengen.. biso nduweni..

Music...

sampai kapan.. aku kudu koyo ngene..
opo pancen.. iki wes dadi dalane..
mugo sesok.. kowe wani njelaske..
yen kowe bakal milih salah sijine..

Reff :
  nanging.. aku raiso ngungkapke..
  mergo.. awakmu wes ono sing ndue..
  cukup.. tak simpen nggo aku dewe..
  sayang..ku mung kanggo kowe..

Music...

sampai kapan.. aku kudu koyo ngene..
opo pancen.. iki wes dadi dalane..
mugo sesok.. kowe wani njelaske..
yen kowe bakal milih salah sijine..

Reff :
  nanging.. aku raiso ngungkapke..
  mergo.. awakmu wes ono sing ndue..
  cukup.. tak simpen nggo aku dewe..
  sayang..ku mung kanggo kowe..

  yo mung.. siji dadi panyuwunku..
  mugo.. awakmu dadi jodoku..
  sampai.. kapan tetap ku tunggu..
  jawa..ban kepastianmu..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title