Chord Merjuangne Ati - Shinta Gisul feat. Prendam Tio | Inschord

Chord Merjuangne Ati - Shinta Gisul feat. Prendam Tio

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Merjuangne Ati - Shinta Gisul feat. Prendam Tio :

Lirik Merjuangne Ati - Shinta Gisul feat. Prendam Tio :

Intro : G#m C# A#m D#m
        G#m C# F#..

              F#               B
mung kanggo kowe.. aku merjuangke..
                 G#m              C#
yo mung kanggo kowe.. aku mertahanke..
     A#m                  D#
mbok yo tulong ojo.. ko sepelekke..
         G#m
sing wes tak usahakne..
    C#                 F#
dinggo kowe sak bahagiane..

F#              B
mas.. aku ngerteni..
            G#m              C#
sing ko lakoni.. merjuangne ati..
  A#m                  D#m
biyen.. kowe ngikat janji..
  D#        G#m 
sehidup semati.. nanging kahananku 
C#              F#
ra koyo karepe ati..

   B           C#      F#-C#/F-D#m
Gusti tulong kuatne atiku..
        E             C#
sing ra bakal iso.. nahan rindu..

Reff :
  B          C#
  duh.. kang mas..
          A#m       D#m
  pancen iki kahananku..
       G#m     C#         F#
  jogo atimu.. kanggo awakku..

  B         C#
  tenango nimas..
      A#m         D#m
  aku setyo ngenteni..
         G#m
  mergo eneng ngimpi
         C#          F#
  sing pengen dadi siji..

Music : B C# A#m D#m
        G#m C# F#..

              F#               B
mung kanggo kowe.. aku merjuangke..
                 G#m              C#
yo mung kanggo kowe.. aku mertahanke..
     A#m                  D#
mbok yo tulong ojo.. ko sepelekke..
         G#m
sing wes tak usahakne..
    C#                 F#
dinggo kowe sak bahagiane..

F#              B
mas.. aku ngerteni..
            G#m              C#
sing ko lakoni.. merjuangne ati..
  A#m                  D#m
biyen.. kowe ngikat janji..
  D#        G#m 
sehidup semati.. nanging kahananku 
C#              F#
ra koyo karepe ati..

   B           C#      F#-C#/F-D#m
Gusti tulong kuatne atiku..
        E             C#
sing ra bakal iso.. nahan rindu..

Reff :
  B          C#
  duh.. kang mas..
          A#m       D#m
  pancen iki kahananku..
       G#m     C#         F#
  jogo atimu.. kanggo awakku..

  B         C#
  tenango nimas..
      A#m         D#m
  aku setyo ngenteni..
         G#m
  mergo eneng ngimpi
         C#          F#
  sing pengen dadi siji..

  B          C#
  duh.. kang mas..
          A#m       D#m
  pancen iki kahananku..
       G#m     C#         F#
  jogo atimu.. kanggo awakku..

  B         C#
  tenango nimas..
      A#m         D#m
  aku setyo ngenteni..
         G#m
  mergo eneng ngimpi
         C#          F#
  sing pengen dadi siji..
         G#m
  mergo eneng ngimpi
         C#          F#..
  sing pengen dadi siji..
mung kanggo kowe.. aku merjuangke..
yo mung kanggo kowe.. aku mertahanke..
mbok yo tulong ojo.. ko sepelekke..
sing wes tak usahakne..
dinggo kowe sak bahagiane..

mas.. aku ngerteni..
sing ko lakoni.. merjuangne ati..
biyen.. kowe ngikat janji..

sehidup semati.. nanging kahananku 
ra koyo karepe ati..

Gusti tulong kuatne atiku..
sing ra bakal iso.. nahan rindu..

Reff :
  duh.. kang mas..
  pancen iki kahananku..
  jogo atimu.. kanggo awakku..

  tenango nimas..
  aku setyo ngenteni..
  mergo eneng ngimpi
  sing pengen dadi siji..

Music...

mung kanggo kowe.. aku merjuangke..
yo mung kanggo kowe.. aku mertahanke..
mbok yo tulong ojo.. ko sepelekke..
sing wes tak usahakne..
dinggo kowe sak bahagiane..

mas.. aku ngerteni..
sing ko lakoni.. merjuangne ati..
biyen.. kowe ngikat janji..
sehidup semati.. nanging kahananku 
ra koyo karepe ati..

Gusti tulong kuatne atiku.
sing ra bakal iso.. nahan rindu..

Reff :
  duh.. kang mas..
  pancen iki kahananku..
  jogo atimu.. kanggo awakku..

  tenango nimas..
  aku setyo ngenteni..
  mergo eneng ngimpi
  sing pengen dadi siji..

  duh.. kang mas..
  pancen iki kahananku..
  jogo atimu.. kanggo awakku..

  tenango nimas..
  aku setyo ngenteni..
  mergo eneng ngimpi
  sing pengen dadi siji..
  mergo eneng ngimpi
  sing pengen dadi siji..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title