Chord Lemah Teles - Shinta Gisul | Inschord

Chord Lemah Teles - Shinta Gisul

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Lemah Teles - Shinta Gisul :

Lirik Lemah Teles - Shinta Gisul :

Intro : F..
        Bb..F Dm
        Gm C F..
        Bb C F -C/E Dm
        Bb C F..

F         C    Bb       F  -C/E
panase suryo.. mendunge udan..
Dm     C          Bb          C
atiku iki.. rumongso wis ra tahan..
F           C        Bb        F   -C/E
tak tulis jeru.. sak jroning samudro..
Dm     C        Bb         C
isi atiku.. ora ono sing liyo..

Music : Gm C F..

F            C    Bb      F -C/E
nanging nyatane.. kowe ngapusi..
Dm      C       Bb        C
kenyataane.. nyulayani janji..
F       C      Bb       F  -C/E
ajur atiku.. suloyo tresnomu..
Dm           C
ngempet batinku..
       Bb          C
kowe tego ninggal aku..

     Bb
kowe sing tak sayang..
     F      -C/E Dm
kowe sing tak eman..
  Gm                  C   Bb C
tego tenan.. nglarani aku..

Reff :
          F  Am      Gm      C
  nanging a..ku iki iseh iso ngguyu..
   Dm                   Am
  ilang siji.. tukule sewu..
      Bb               F    -C/E Dm
  laranono atiku.. tinggalno uripku..
     Gm                     C
  Gusti Allah.. mboten nate turu..

      F   Am        Gm      C
  aku sa..bar arepo kok larani..
    Dm                        Am
  hukum karma.. bakal teko pesti..
       Bb
  udan lemahe teles..
        F    -C/E     Dm
  Gusti Allah sing mbales..
      Gm           C        F
  tak lilakno.. meski loro ati..

Music : Bb C F -C/E Dm
        Gm C F..
        Bb C F -C/E Dm -C
        Bb C F..

F            C    Bb     F
nanging nyatane.. kowe ngapusi..
Dm      C       Bb        C
kenyataane.. nyulayani janji..
F       C      Bb       F
ajur atiku.. suloyo tresnomu..
Dm           C
ngempet batinku..
       Bb          C
kowe tego ninggal aku..

     Bb
kowe sing tak sayang..
     F         Dm
kowe sing tak eman..
  Gm                  C
tego tenan.. nglarani aku..

Reff :
          F  Am      Gm      C
  nanging a..ku iki iseh iso ngguyu..
   Dm                   Am
  ilang siji.. tukule sewu..
      Bb               F    -C/E Dm
  laranono atiku.. tinggalno uripku..
     Gm                     C
  Gusti Allah.. mboten nate turu..

      F   Am        Gm      C
  aku sa..bar arepo kok larani..
    Dm                        Am
  hukum karma.. bakal teko pesti..
       Bb
  udan lemahe teles..
        F    -C/E     Dm
  Gusti Allah sing mbales..
      Gm           C        F
  tak lilakno.. meski loro ati..
      Gm            C        F
  tak ikhlasno.. meski abot ati..
panase suryo.. mendunge udan..
atiku iki.. rumongso wis ra tahan..
tak tulis jeru.. sak jroning samudro..
isi atiku.. ora ono sing liyo..

Music...

nanging nyatane.. kowe ngapusi..
kenyataane.. nyulayani janji..
ajur atiku.. suloyo tresnomu..
ngempet batinku..
kowe tego ninggal aku..

kowe sing tak sayang..
kowe sing tak eman..
tego tenan.. nglarani aku..

Reff :
  nanging a..ku iki iseh iso ngguyu..
  ilang siji.. tukule sewu..
  laranono atiku.. tinggalno uripku..
  Gusti Allah.. mboten nate turu..

  aku sa..bar arepo kok larani..
  hukum karma.. bakal teko pesti..
  udan lemahe teles..
  Gusti Allah sing mbales..
  tak lilakno.. meski loro ati..

Music...

nanging nyatane.. kowe ngapusi..
kenyataane.. nyulayani janji..
ajur atiku.. suloyo tresnomu..
ngempet batinku..
kowe tego ninggal aku..

kowe sing tak sayang..
kowe sing tak eman..
tego tenan.. nglarani aku..

Reff :
  nanging a..ku iki iseh iso ngguyu..
  ilang siji.. tukule sewu..
  laranono atiku.. tinggalno uripku..
  Gusti Allah.. mboten nate turu..

  aku sa..bar arepo kok larani..
  hukum karma.. bakal teko pesti..
  udan lemahe teles..
  Gusti Allah sing mbales..
  tak lilakno.. meski loro ati..
  tak ikhlasno.. meski abot ati..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title