Chord Lali - SlemanReceh | Inschord

Chord Lali - SlemanReceh

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Lali - SlemanReceh :

Lirik Lali - SlemanReceh :

Intro : Bm E A D
        G#m C#..

       F#m               Bm
neng kene.. terakhir aku ketemu koe..
 C#                         F#m
udan eluh tangis.. neng pipiku..
D                 A
aku mbiyen nate ketemu sliramu..
   C#                     F#m
saiki aku bakal ninggalke awakmu..

  Bm
sepurane kang mas..
    C#                    F#m
aku ra iso.. neruske janjiku..

   D
saiki aku..
                A
wes iso lali ro kenanganmu..
   Bm
tanpo koe meneh..
      Bm                   F#m
tanpo tresnamu meneh.. aku kuat..
    C#
aku legowo..
                    F#m  F#m-E-F#m
koe lungo karo wong liyo..

Reff :
  D                      A        
  lali.. mbiyen koe nate janji..
  D                       A
  nangis.. ati iki rasane koyo mati..
        C#
  yen kelingan..
                        F#m
  ucapan manismu marang awakku..

  D                          A
  nanging.. saiki wes dadi cerito loro..
      C#
  kelingan koe pengen..
                      F#m
  sehidup semati karo awakku..

Music : D A C# F#m
        D C# F#m..

Reff :
  D                      A        
  lali.. mbiyen koe nate janji..
  D                       A
  nangis.. ati iki rasane koyo mati..
        C#
  yen kelingan..
                        F#m
  ucapan manismu marang awakku..

  D                          A
  nanging.. saiki wes dadi cerito loro..
      C#
  kelingan koe pengen..
                      F#m   E-F-F#m
  sehidup semati karo awakku..
neng kene.. terakhir aku ketemu koe..
udan eluh tangis.. neng pipiku..
aku mbiyen nate ketemu sliramu..
saiki aku bakal ninggalke awakmu..

sepurane kang mas..
aku ra iso.. neruske janjiku..

saiki aku..
wes iso lali ro kenanganmu..
tanpo koe meneh..
tanpo tresnamu meneh.. aku kuat..
aku legowo..
koe lungo karo wong liyo..

Reff :    
  lali.. mbiyen koe nate janji..
  nangis.. ati iki rasane koyo mati..
  yen kelingan..
  ucapan manismu marang awakku..

  nanging.. saiki wes dadi cerito loro..
  kelingan koe pengen..
  sehidup semati karo awakku..

Music...

Reff :    
  lali.. mbiyen koe nate janji..
  nangis.. ati iki rasane koyo mati..
  yen kelingan..
  ucapan manismu marang awakku..

  nanging.. saiki wes dadi cerito loro..
  kelingan koe pengen..
  sehidup semati karo awakku..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title