Chord Kowe Ngapusi - Shinta Arsinta | Inschord

Chord Kowe Ngapusi - Shinta Arsinta

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Kowe Ngapusi - Shinta Arsinta :

Lirik Kowe Ngapusi - Shinta Arsinta :

Intro : F# G# C# A#m D#m G# C#..
        F# G# C# A#m D#m G# C#..

C#                F#
budal nandi wae.. kowe tak turuti..
  D#m                   G#
ngusap moto men atimu seneng..
C#
ngucap janji janji
        F#
ning puncak suroloyo..
  D#m                  G#
koyo uwes ono sak nyatane..
         C#  G#
sak nyatane..

C#                  F#
uwes tak ikhlaske.. kowe ro liyane..
 D#m               G#
aku ora popo aku lilo..
C#
ngucap janji janji..
        F#
ning puncak suroloyo..
  D#m                  G#
koyo uwes ono sak nyatane..
         C#
sak nyatane..

Reff :
      F#         G#
  aku wis ora ngiro
        Fm         A#m
  saiki kowe wis bedo..
        D#m        G#      C#
  jebul kowe.. wis duwe liyane..
      F#           G#
  senadyan pamit turu
          Fm           A#m
  aku ngerti mung ngapusi..
      D#m          G#          C#
  aku weruh.. ning jembatan bligo..

Music : F# G# C# A#m D#m G# C#..

C#                  F#
uwes tak ikhlaske.. kowe ro liyane..
 D#m               G#
aku ora popo aku lilo..
C#
ngucap janji janji..
        F#
ning puncak suroloyo..
  D#m                  G#
koyo uwes ono sak nyatane..
         C#
sak nyatane..

Reff :
      F#         G#
  aku wis ora ngiro
        Fm         A#m
  saiki kowe wis bedo..
        D#m        G#      C#
  jebul kowe.. wis duwe liyane..
      F#           G#
  senadyan pamit turu
          Fm           A#m
  aku ngerti mung ngapusi..
      D#m          G#          C#
  aku weruh.. ning jembatan bligo..

D#m        G#           C#  A#m
 ora tak pikir.. jero jero..
D#m        G#         C#
 cukup semene.. ceritane..

Reff :
      F#         G#
  aku wis ora ngiro
        Fm         A#m
  saiki kowe wis bedo..
        D#m        G#      C#
  jebul kowe.. wis duwe liyane..
      F#           G#
  senadyan pamit turu
          Fm           A#m
  aku ngerti mung ngapusi..
      D#m          G#         C#
  aku weruh.. ning jembatan bligo..

Outro : D#m G# C#
budal nandi wae.. kowe tak turuti..
ngusap moto men atimu seneng..
ngucap janji janji
ning puncak suroloyo..
koyo uwes ono sak nyatane..
sak nyatane..

uwes tak ikhlaske.. kowe ro liyane..
aku ora popo aku lilo..
ngucap janji janji..
ning puncak suroloyo..
koyo uwes ono sak nyatane..
sak nyatane..

Reff :
  aku wis ora ngiro
  saiki kowe wis bedo..
  jebul kowe.. wis duwe liyane..
  senadyan pamit turu
  aku ngerti mung ngapusi..
  aku weruh.. ning jembatan bligo..

Music...

uwes tak ikhlaske.. kowe ro liyane..
aku ora popo aku lilo..
ngucap janji janji..
ning puncak suroloyo..
koyo uwes ono sak nyatane..
sak nyatane..

Reff :
  aku wis ora ngiro
  saiki kowe wis bedo..
  jebul kowe.. wis duwe liyane..
  senadyan pamit turu
  aku ngerti mung ngapusi..
  aku weruh.. ning jembatan bligo..

ora tak pikir.. jero jero..
cukup semene.. ceritane..

Reff :
  aku wis ora ngiro
  saiki kowe wis bedo..
  jebul kowe.. wis duwe liyane..
  senadyan pamit turu
  aku ngerti mung ngapusi..
  aku weruh.. ning jembatan bligo..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title