Chord Korban Cinta - SlemanReceh | Inschord

Chord Korban Cinta - SlemanReceh

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Korban Cinta - SlemanReceh :

Lirik Korban Cinta - SlemanReceh :

Intro : G A Bm..
        G A Bm..F#..

Bm       F#m
udan.. tangisku..
G             D
 wis tak lalekke..
Em            Bm
mergo.. kabeh iki..
    G            F#
ra iso.. dipeksakke..

    Bm
tak ikhlaske..
        F#m
anggone tresno marang de e..
G     D 
 hoo ooo oo..
        Em         Bm
senajan loro.. aku tetep..
 G         F#
iso.. nguatke ati..

  Bm
maafkanah aku..
        F#m
bermain cinta dibelakangmu
    G
tak ku sangka 
        D
kalau dia kekasihmu..
  Em
namun hati ini 
          Bm
terlanjur mencintainya
    G           F#
maafkan.. perasaan ini..

Reff :
    G      A       D
  mengikh..las..kannya..
    G   A    Bm
  memi..lih..mu..
     G       A            D    Bm
  a..ku.. ikhlas kanggo bahagiane..
  G         A            Bm   
  karo kowe tak songgo dewe..

    G       A
  sepurane aku..
          F#m      Bm
  ra niat gawe loromu..
    G            A
  dongaku nggo kowe
        D
  iso nemu gantine..

       G        A
  mugo kahanan iki..
         F#m         Bm
  gawe sadar sak kabehe..
      G         A
  yen aku lan kowe
           D
  wis dadi korbane..

Music : G A E..
        G A Bm..F#..

  Bm
maafkanah aku..
        F#m
bermain cinta dibelakangmu
    G
tak ku sangka 
        D
kalau dia kekasihmu..
  Em
namun hati ini 
          Bm
terlanjur mencintainya
    G           F#
maafkan.. perasaan ini..

Reff :
    G      A       D
  mengikh..las..kannya..
    G   A    Bm
  memi..lih..mu..
     G       A            D    Bm
  a..ku.. ikhlas kanggo bahagiane..
  G         A            Bm   
  karo kowe tak songgo dewe..

    G       A
  sepurane aku..
          F#m      Bm
  ra niat gawe loromu..
    G            A
  dongaku nggo kowe
        D
  iso nemu gantine..

       G        A
  mugo kahanan iki..
         F#m         Bm
  gawe sadar sak kabehe..
      G         A
  yen aku lan kowe
           D
  wis dadi korbane..
udan.. tangisku..
wis tak lalekke..
mergo.. kabeh iki..
ra iso.. dipeksakke..

tak ikhlaske..
anggone tresno marang de e.. 
hoo ooo oo..
senajan loro.. aku tetep..
iso.. nguatke ati..

maafkanah aku..
bermain cinta dibelakangmu
tak ku sangka 
kalau dia kekasihmu..
namun hati ini 
terlanjur mencintainya
maafkan.. perasaan ini..

Reff :
  mengikh..las..kannya..
  memi..lih..mu..
  a..ku.. ikhlas kanggo bahagiane..   
  karo kowe tak songgo dewe..

  sepurane aku..
  ra niat gawe loromu..
  dongaku nggo kowe
  iso nemu gantine..

  mugo kahanan iki..
  gawe sadar sak kabehe..
  yen aku lan kowe
  wis dadi korbane..

Music...

maafkanah aku..
bermain cinta dibelakangmu
tak ku sangka 
kalau dia kekasihmu..
namun hati ini 
terlanjur mencintainya
maafkan.. perasaan ini..

Reff :
  mengikh..las..kannya..
  memi..lih..mu..
  a..ku.. ikhlas kanggo bahagiane.. 
  karo kowe tak songgo dewe..

  sepurane aku..
  ra niat gawe loromu..
  dongaku nggo kowe
  iso nemu gantine..

  mugo kahanan iki..
  gawe sadar sak kabehe..
  yen aku lan kowe
  wis dadi korbane.. 

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title