Chord Kembang Terate - Shinta Arsinta | Inschord

Chord Kembang Terate - Shinta Arsinta

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Kembang Terate - Shinta Arsinta :

Lirik Kembang Terate - Shinta Arsinta :

Intro : Am Em Am..F Em Am..
        G..Dm..Em..Am..

Am      Em         Am
kembang kembang trate
       F          Em       Am
tengah kolam koyo melu awe-awe
G                 Dm
naliko aku nguntapake
  Em                 Am
lungamu arep nyambut gawe
G                Dm
naliko iku tak bisikke
    Em            Am
tresnaku ngenteni kowe..

Am    Em      Dm
manuk manuk kedasih
        F        Em        Am
kelak kelik koyo melu melu sedih
G                   Dm
opo ra ngerti tak kangeni
    Em             Am
suk kapan anggonmu bali
G                     Dm
opo ra ngerti tak tresnani
   Em           Am
mbiyen nganti saiki..

Reff :
           Am
  telung taun tak enteni kowe bali
     Am             Em
  saiki katon merak ati
     E
  atiku dadi tido-tido
      F         Am
  opo kowe isih tresno
        F            Am
  tresnoku sing remboko
  E
  opo bakal musno..

Am   Em       Am
bali songko merantau
      F       Em         Am
opo kowe isih koyo dek semono
G                    Dm
tekamu sasat lintang tibo
  Em                Am
gumebyar koyo putro rojo
G                 Dm
aku ra wani kondo tresno
  Em          Am
koyo rikolo semono..

Music : Am G Am..F Em Am..
        G..Dm..Em..Am..

Reff :
           Am
  telung taun tak enteni kowe bali
     Am             Em
  saiki katon merak ati
     E
  atiku dadi tido-tido
      F         Am
  opo kowe isih tresno
        F            Am
  tresnoku sing remboko
  E
  opo bakal musno..

Am   Em       Am
bali songko merantau
      F       Em         Am
opo kowe isih koyo dek semono
G                    Dm
tekamu sasat lintang tibo
  Em                Am
gumebyar koyo putro rojo
G                 Dm
aku ra wani kondo tresno
  Em          Am
koyo rikolo semono..

Outro : Am Em Am..F Em Am..
        G..Dm..Em..Am..
kembang kembang trate
tengah kolam koyo melu awe-awe
naliko aku nguntapake
lungamu arep nyambut gawe
naliko iku tak bisikke
tresnaku ngenteni kowe..

manuk manuk kedasih
kelak kelik koyo melu melu sedih
opo ra ngerti tak kangeni
suk kapan anggonmu bali
opo ra ngerti tak tresnani
mbiyen nganti saiki..

Reff :
  telung taun tak enteni kowe bali
  saiki katon merak ati
  atiku dadi tido-tido
  opo kowe isih tresno
  tresnoku sing remboko
  opo bakal musno..

bali songko merantau
opo kowe isih koyo dek semono
tekamu sasat lintang tibo
gumebyar koyo putro rojo
aku ra wani kondo tresno
koyo rikolo semono..

Music...

Reff :
  telung taun tak enteni kowe bali
  saiki katon merak ati
  atiku dadi tido-tido
  opo kowe isih tresno
  tresnoku sing remboko
  opo bakal musno..

bali songko merantau
opo kowe isih koyo dek semono
tekamu sasat lintang tibo
gumebyar koyo putro rojo
aku ra wani kondo tresno
koyo rikolo semono..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title