Chord Kasekso Kangen - SlemanReceh | Inschord

Chord Kasekso Kangen - SlemanReceh

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Kasekso Kangen - SlemanReceh :

Lirik Kasekso Kangen - SlemanReceh :

Intro : C F C F C F C

G         C
sawangen awakku iki..
F              C
 mugo kowe ngerteni
F          C
 rasaning ati iki..
Dm               G
 kesekso mergo kangen..

F          C
 ninggalke kowe..
F              G
 gawe atiku rindu..
          C
kangen slirahmu..

Music : F G C

           C
rangkulen aku..
F                 C
 sandarno ning pundakku..
Dm                 G
 loro sing wingi wingi..
F  G         C
 mugo enggal mari..

Music : F G C

Reff :
      F  G              Em
  tresno.. kowe sing nduweni..
  A
   tak simpen tak..
          Dm
  dadekke kembang ning ati..
         G                  C
  mugo iso mekar.. lan mewangi..

   F  G                Em
  aku.. mung kangen ro slirahmu..
  A                      Dm
   kowe sing iso mbusak iluhku
            G                  C
  kowe sing iso nambani roso kangenku

    F  G             Em
  kowe.. ning endi papanmu..
  A                   Dm
   aku iseh setio ngenteni
         G                    C
  balimu sesandingan karo awakku..

   F  G              Em
  aku.. iseh setio karo janjiku
         A                       Dm
  ning kene.. aku iseh sayang slirahmu
            G
  tak jaluk sing sabar
                C
  nunggu tekaku bali..

Music : F G Em Am F G C
        F G C

Reff :
      F  G              Em
  tresno.. kowe sing nduweni..
  A
   tak simpen tak..
          Dm
  dadekke kembang ning ati..
        G                  C
  mugo iso mekar.. lan mewangi..

   F  G                   Em
  aku.. mung kangen ro slirahmu..
  A                      Dm
   kowe sing iso mbusak iluhku
            G                  C
  kowe sing iso nambani roso kangenku..

    F  G                Em
  kowe.. ning endi papanmu..
  A                   Dm
   aku iseh setio ngenteni
         G                    C
  balimu sesandingan karo awakku..

   F  G              Em
  aku.. iseh setio karo janjiku
         A                       Dm
  ning kene.. aku iseh sayang slirahmu
            G
  tak jaluk sing sabar
                C
  nunggu tekaku bali..

Outro : F  G  C  F G C
sawangen awakku iki..
mugo kowe ngerteni
rasaning ati iki..
kesekso mergo kangen..

ninggalke kowe..
gawe atiku rindu..
kangen slirahmu..

Music...

rangkulen aku..
sandarno ning pundakku..
loro sing wingi wingi..
mugo enggal mari..

Music...

Reff :
  tresno.. kowe sing nduweni..
  tak simpen tak..
  dadekke kembang ning ati..
  mugo iso mekar.. lan mewangi..

  aku.. mung kangen ro slirahmu..
  kowe sing iso mbusak iluhku
  kowe sing iso nambani roso kangenku

  kowe.. ning endi papanmu..
  aku iseh setio ngenteni
  balimu sesandingan karo awakku..

  aku.. iseh setio karo janjiku
  ning kene.. aku iseh sayang slirahmu
  tak jaluk sing sabar
  nunggu tekaku bali..

Music...

Reff :
  tresno.. kowe sing nduweni..
  tak simpen tak..
  dadekke kembang ning ati..
  mugo iso mekar.. lan mewangi..

  aku.. mung kangen ro slirahmu..
  kowe sing iso mbusak iluhku
  kowe sing iso nambani roso kangenku..

  kowe.. ning endi papanmu..
  aku iseh setio ngenteni
  balimu sesandingan karo awakku..

  aku.. iseh setio karo janjiku
  ning kene.. aku iseh sayang slirahmu
  tak jaluk sing sabar
  nunggu tekaku bali..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title