Chord Iseh Ono Tresno - Shinta Arsinta | Inschord

Chord Iseh Ono Tresno - Shinta Arsinta

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Iseh Ono Tresno - Shinta Arsinta :

Lirik Iseh Ono Tresno - Shinta Arsinta :

Intro : Am F G
        Em Am F G..

C              Am
piye kabarmu.. sayang..
 F                  G
opo kowe iseh eleng aku..
Em
aku sing mbiyen
      Am
wong sing tau ninggalne..
F                      G
pas kowe lagi sayang sayange..

C
kenangan ro kowe..
     Am
ra tau tak lalekne..
 F                      G
aku lungo mergo nyambut gawe..
Em
ojo salah paham
    Am
yen aku ra pamitan..
  F               G
kabeh kui mergo kahanan..

Music : C Am F G
        Em Dm C..

Reff :
            Am                Em
  tatu neng atimu.. bakal tak tambani..
        Dm                C
  aku teko mergo iseh ono tresno..
        Am                  Em
  sepurane sayang.. yen aku tau ngilang..
          Dm           C
  mergo sadar.. uripku pas pasan..

      Dm
  aku mung ora pingin
       Am
  wong seng tak sayang sayang
         G                Am
  urep bareng aku.. kesusahan..
 
        Dm
  tresnaku nyang kowe
          Am
  gede ra ono ibarate
      G                           Am
  aku janji ra bakal maneh ninggalne..

Music : C Am F G
        Em Dm C..

Reff :
            Am                Em
  tatu neng atimu.. bakal tak tambani..
        Dm                C
  aku teko mergo iseh ono tresno..
        Am                  Em
  sepurane sayang.. yen aku tau ngilang..
          Dm           C
  mergo sadar.. uripku pas pasan..

      Dm
  aku mung ora pingin
       Am
  wong seng tak sayang sayang
         G                Am
  urep bareng aku.. kesusahan..
 
        Dm
  tresnaku nyang kowe
          Am
  gede ra ono ibarate
      G                           Am
  aku janji ra bakal maneh ninggalne..
piye kabarmu.. sayang..
opo kowe iseh eleng aku..
aku sing mbiyen
wong sing tau ninggalne..
pas kowe lagi sayang sayange..

kenangan ro kowe..
ra tau tak lalekne..
aku lungo mergo nyambut gawe..
ojo salah paham
yen aku ra pamitan..
kabeh kui mergo kahanan..

Music...

Reff :
  tatu neng atimu.. bakal tak tambani..
  aku teko mergo iseh ono tresno..
  sepurane sayang.. yen aku tau ngilang..
  mergo sadar.. uripku pas pasan..

  aku mung ora pingin
  wong seng tak sayang sayang
  urep bareng aku.. kesusahan..
 
  tresnaku nyang kowe
  gede ra ono ibarate
  aku janji ra bakal maneh ninggalne..

Music...

Reff :
  tatu neng atimu.. bakal tak tambani..
  aku teko mergo iseh ono tresno..
  sepurane sayang.. yen aku tau ngilang..
  mergo sadar.. uripku pas pasan..

  aku mung ora pingin
  wong seng tak sayang sayang
  urep bareng aku.. kesusahan..
 
  tresnaku nyang kowe
  gede ra ono ibarate
  aku janji ra bakal maneh ninggalne..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title