Chord Ikhlas Nompo - Slow-On Official | Inschord

Chord Ikhlas Nompo - Slow-On Official

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Ikhlas Nompo - Slow-On Official :

Lirik Ikhlas Nompo - Slow-On Official :

Intro : C..
        F G Em Am
        Dm  G..
        F G Em Am
        Dm  G..

   C       G          Am
mbiyen.. kowe tau singgah..
   G        F
mbiyen tau ono..
     C       Dm     G
ning awakmu ora.. betah..

 C      G          Am
opo.. kowe ra ngelingi..
 G            F
ora ngrumangsani..
 C              Dm      G
awakmu sing tak tres..nani..

 F       C       Dm     G
aku.. ikhlas.. kowe.. lungo..

     F         G
kowe ora ngrasakke
    Em            Am
opo sing tak rasakke
       Dm                 G
mugo wae kowe ra entuk karmane..

Reff :
         C      G
  tak tompo loroku
         Am      G
  tak trimo lungamu
      F            C
  senadyan tresno iki..
       Dm        G
  isih ono ning ati..

         C       G
  tak ikhlaske wae
      Am       G
  koe karo liyane
      F           C
  senadyan du jodone..
      Dm          G         C
  aku ro kowe ra iso didadekke..

Music : F G Em Am Dm G C
        F G Em Am Dm G C..

 C      G          Am
opo.. kowe ra ngelingi..
 G            F
ora ngrumangsani..
 C              Dm      G
awakmu sing tak tres..nani..

 F       C       Dm     G
aku.. ikhlas.. kowe.. lungo..

     F         G
kowe ora ngrasakke
    Em            Am
opo sing tak rasakke
       Dm                 G
mugo wae kowe ra entuk karmane..

Reff :
         C      G
  tak tompo loroku
         Am      G
  tak trimo lungamu
      F            C
  senadyan tresno iki..
       Dm        G
  isih ono ning ati..

         C       G
  tak ikhlaske wae
      Am       G
  koe karo liyane
      F           C
  senadyan du jodone..
      Dm          G         C   C... B
  aku ro kowe ra iso didadekke..

     A         B
kowe ora ngrasakke
    G#m           C#m
opo sing tak rasakke
       F#m                B
mugo wae kowe ra entuk karmane..

Reff :
         E      B
  tak tompo loroku
         C#m     B
  tak trimo lungamu
      A            E
  senadyan tresno iki..
       F#m       B
  isih ono ning ati..

         E       B
  tak ikhlaske wae
      C#m      B
  koe karo liyane
      A           E
  senadyan du jodone..
      F#m         B         E
  aku ro kowe ra iso didadekke..

        F#m        B
cen wis garise.. hee..

(Gusti kulo ikhlas..)

                   A B E..
kudu tak ikhlaske..
mbiyen.. kowe tau singgah..
mbiyen tau ono..
ning awakmu ora.. betah..

opo.. kowe ra ngelingi..
ora ngrumangsani..
awakmu sing tak tres..nani..

aku.. ikhlas.. kowe.. lungo..

kowe ora ngrasakke
opo sing tak rasakke
mugo wae kowe ra entuk karmane..

Reff :
  tak tompo loroku
  tak trimo lungamu
  senadyan tresno iki..
  isih ono ning ati..

  tak ikhlaske wae
  koe karo liyane
  senadyan du jodone..
  aku ro kowe ra iso didadekke..

Music...

opo.. kowe ra ngelingi..
ora ngrumangsani..
awakmu sing tak tres..nani..

aku.. ikhlas.. kowe.. lungo..

kowe ora ngrasakke
opo sing tak rasakke
mugo wae kowe ra entuk karmane..

Reff :
  tak tompo loroku
  tak trimo lungamu
  senadyan tresno iki..
  isih ono ning ati..

  tak ikhlaske wae
  koe karo liyane
  senadyan du jodone..
  aku ro kowe ra iso didadekke..

kowe ora ngrasakke
opo sing tak rasakke
mugo wae kowe ra entuk karmane..

Reff :
  tak tompo loroku
  tak trimo lungamu
  senadyan tresno iki..
  isih ono ning ati..

  tak ikhlaske wae
  koe karo liyane
  senadyan du jodone..
  aku ro kowe ra iso didadekke..

cen wis garise.. hee..

(Gusti kulo ikhlas..)

kudu tak ikhlaske..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title