Chord Getunku - Shinta Arsinta | Inschord

Chord Getunku - Shinta Arsinta

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Getunku - Shinta Arsinta :

Lirik Getunku - Shinta Arsinta :

Intro : D..E..A E/G# F#m..
        Bm..E..A..

A                    D
 biyen aku nolak tresnamu
E                     A
 biyen ora nganggep rosomu
A                D
 tapi saiki kowe mlayu
E                   A
 getun tibo ning mburiku..

A               Bm
 karep atiku mbaleni
E                    A
 tresno tulusmu sing wingi
A                    Bm
 ngalor ngidul tak goleki
E                     A
 nanging paranmu ning endi..

Reff :
                 D            E
  getun atiku raiso.. di tambani
                  A   E/G# F#m
  kenangan iki raiso dibaleni..
          Bm             E
  atiku soyo loro krungu kabar 
                   A
  saiki kowe nduwe ganti..
 
                     D                E
  esemmu nganti ke gowo.. jroning ngimpi
                         A   E/G#   F#m
  yen eling tresnomu nek aku sing wingi
            Bm            E
  kabeh iki salahku aku sadar
                 A
  gawe kowe loro ati..

Music : D..E..C#m..F#m..
        Bm..E..A..

A               Bm
 karep atiku mbaleni
E                    A
 tresno tulusmu sing wingi
A                    Bm
 ngalor ngidul tak goleki
E                     A
 nanging paranmu ning endi..

Reff :
                 D            E
  getun atiku raiso.. di tambani
                  A    E/G# F#m
  kenangan iki raiso dibaleni
          Bm             E
  atiku soyo loro krungu kabar 
                   A
  saiki kowe nduwe ganti..
 
                     D                E
  esemmu nganti ke gowo.. jroning ngimpi
                         A   E/G#   F#m
  yen eling tresnomu nek aku sing wingi
            Bm              E
  kabeh iki salahku.. aku sadar
                 A
  gawe kowe loro ati..
            Bm            E
  kabeh iki salahku aku sadar
                 A
  gawe kowe loro ati..
biyen aku nolak tresnamu
biyen ora nganggep rosomu
tapi saiki kowe mlayu
getun tibo ning mburiku..

karep atiku mbaleni
tresno tulusmu sing wingi
ngalor ngidul tak goleki
nanging paranmu ning endi..

Reff :
  getun atiku raiso.. di tambani
  kenangan iki raiso dibaleni..
  atiku soyo loro krungu kabar 
  saiki kowe nduwe ganti..
 
  esemmu nganti ke gowo.. jroning ngimpi
  yen eling tresnomu nek aku sing wingi
  kabeh iki salahku aku sadar
  gawe kowe loro ati..

Music...

karep atiku mbaleni
tresno tulusmu sing wingi
ngalor ngidul tak goleki
nanging paranmu ning endi..

Reff :
  getun atiku raiso.. di tambani
  kenangan iki raiso dibaleni
  atiku soyo loro krungu kabar 
  saiki kowe nduwe ganti..
 
  esemmu nganti ke gowo.. jroning ngimpi
  yen eling tresnomu nek aku sing wingi
  kabeh iki salahku.. aku sadar
  gawe kowe loro ati..
  kabeh iki salahku aku sadar
  gawe kowe loro ati..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title