Chord Esem Mu - Sleman Receh | Inschord

Chord Esem Mu - Sleman Receh

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Esem Mu - Sleman Receh :

Lirik Esem Mu - Sleman Receh :

Intro : D..E..C#m C# F#m..
        Bm..B..E..

 A                             D
Urip…ku.. sewates ruang lan wektu..
  Bm                       E
tekamu.. gawe ayem neng atiku..
 A                           D
ucapmu.. isoh nentrem ke batiku..
  Bm                          E
rosoku.. wes kepatri ning awakmu..

     D         E
Gawe se..neng..ku.. 
      A -E/G# F#m
mergo e..sem..mu..
               Bm  E
senajan awak dewe.. 
         A
lagi ketemu..

Reff :
    D       E 
  Kabeh.. mau.. 
      C#m          F#m
  wes kersane.. Gusti..
          D -C#m Bm
  tresno iki..    
                         E
  yo mung kowe sing nduweni..

    C#m              F#m          D
  donga..ku neng.. wengi.. dikabulake..
         E                       A
  ora ngiro.. ketemu kowe neng kene..

Music : D..E..C#m..F#m..
        D..-C#m Bm..E..

     D         E
Gawe se..neng..ku.. 
      A       F#m
mergo e..sem..mu..
               Bm  E
senajan awak dewe.. 
         A
lagi ketemu..

Reff :
    D       E
  Kabeh.. mau.. 
      C#m         F#m
  wes kersane..Gusti..
          D  Bm  
  tresno iki..
                         E
  yo mung kowe sing nduweni..

    C#m              F#m          D
  donga..ku neng.. wengi.. dikabulake..
         E                       A
  ora ngiro.. ketemu kowe neng kene..

D              E
Mas mugo iki dadi pilihanku
    C#m             F#m
nresnani awakmu nglalekke loroku
Bm      E                A
saiki harapan ku isoh bersamamu..

  D            E
Selawase awakdewe bersatu
     C#m           F#m
ning kene aku ro kowe ketemu
  Bm         E         A
mugo tresno iki direstui Gusti..

       D               E
Ning kene awakdewe.. bakal berjuang
         C#m                  F#m
melaku bebarengan noto masa depan..
          Bm  E               A
aku lan kowe.. mugo isoh bebrayan..
Urip…ku.. sewates ruang lan wektu..
tekamu.. gawe ayem neng atiku..
ucapmu.. isoh nentrem ke batiku..
rosoku.. wes kepatri ning awakmu..

Gawe se..neng..ku.. 
mergo e..sem..mu..
senajan awak dewe.. 
lagi ketemu..

Reff :
  Kabeh.. mau.. 
  wes kersane.. Gusti..
  tresno iki..    
  yo mung kowe sing nduweni..

  donga..ku neng.. wengi.. dikabulake..
  ora ngiro.. ketemu kowe neng kene..

Music...

Gawe se..neng..ku.. 
mergo e..sem..mu..
senajan awak dewe.. 
lagi ketemu..

Reff :
  Kabeh.. mau.. 
  wes kersane..Gusti..
  tresno iki..
  yo mung kowe sing nduweni..

  donga..ku neng.. wengi.. dikabulake..
  ora ngiro.. ketemu kowe neng kene..

Mas mugo iki dadi pilihanku
nresnani awakmu nglalekke loroku
saiki harapan ku isoh bersamamu..

Selawase awakdewe bersatu
ning kene aku ro kowe ketemu
mugo tresno iki direstui Gusti..

Ning kene awakdewe.. bakal berjuang
melaku bebarengan noto masa depan..
aku lan kowe.. mugo isoh bebrayan..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title