Chord Dongaku Nggo Kowe - Sleman Receh | Inschord

Chord Dongaku Nggo Kowe - Sleman Receh

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Dongaku Nggo Kowe - Sleman Receh :

Lirik Dongaku Nggo Kowe - Sleman Receh :

Reff :
   A      B
  iki pilihanku
      G#m      C#m
  ninggalke sliramu
      F#m         B
  senajan tresno iki tulus 
       E
  mung kanggo sliramu..

       A           B
  mung cukup tak dongakke
    G#m       C#m
  mugo urip bahagia 
       F#m     B           E
  bebrayan.. karo sing liyane..

Music : A B E..

E              A        E
wis cukup mung semene wae
 E          A       B
ora usah perlu di teruske
     G#m    
kowe wis karo liyane
        C#m
mending aku sing ngalah
    F#m         B        E
senajan aku wis gerus atine..

  E           A         E
sepurane ndok aku nglarani
  E           A           B
dudu maksudku arep ninggalne
   G#m
mergo kahanane 
     C#m
kudu ninggalke kowe
      F#m      B        E  
mergo kowe wes ono gantine..

Reff :
   A      B
  iki pilihanku
      G#m      C#m
  ninggalke sliramu
      F#m         B
  senajan tresno iki tulus 
       E
  mung kanggo sliramu..

       A           B
  mung cukup tak dongakke
    G#m       C#m
  mugo urip bahagia 
       F#m     B           E
  bebrayan.. karo sing liyane..

  E        A          E
kudu sabar ikhlas nerimo
    E       A          B
tresno iki ora di restui
    G#m
yen iki garise 
     C#m
ora iso di peksakke
     F#m     B         E
kowe lan aku cukup semene..

Reff :
   A      B
  iki pilihanku
      G#m      C#m
  ninggalke sliramu
      F#m         B
  senajan tresno iki tulus 
       E
  mung kanggo sliramu..

       A           B
  mung cukup tak dongakke
    G#m       C#m
  mugo urip bahagia 
       F#m     B           E
  bebrayan.. karo sing liyane..

   A      B
  iki pilihanku
      G#m      C#m
  ninggalke sliramu
      F#m         B
  senajan tresno iki tulus 
       E
  mung kanggo sliramu..

       A           B
  mung cukup tak dongakke
    G#m       C#m
  mugo urip bahagia 
       F#m     B           E
  bebrayan.. karo sing liyane..

  E        A          E
kudu sabar ikhlas nerimo
    E       A          B
tresno iki ora di restui
    G#m
yen iki garise 
     C#m
ora iso di peksakke
     F#m     B         E
kowe lan aku cukup semene..

Reff :
   A      B
  iki pilihanku
      G#m      C#m
  ninggalke sliramu
      F#m         B
  senajan tresno iki tulus 
       E
  mung kanggo sliramu..

       A           B
  mung cukup tak dongakke
    G#m       C#m
  mugo urip bahagia 
       F#m     B           E
  bebrayan.. karo sing liyane..
       F#m     B           E
  bebrayan.. karo sing liyane..

Outro : A B E..
Reff :
  iki pilihanku
  ninggalke sliramu
  senajan tresno iki tulus 
  mung kanggo sliramu..

  mung cukup tak dongakke
  mugo urip bahagia 
  bebrayan.. karo sing liyane..

Music...

wis cukup mung semene wae
ora usah perlu di teruske 
kowe wis karo liyane
mending aku sing ngalah
senajan aku wis gerus atine..

sepurane ndok aku nglarani
dudu maksudku arep ninggalne
mergo kahanane 
kudu ninggalke kowe
mergo kowe wes ono gantine..

Reff :
  iki pilihanku
  ninggalke sliramu
  senajan tresno iki tulus 
  mung kanggo sliramu..

  mung cukup tak dongakke
  mugo urip bahagia 
  bebrayan.. karo sing liyane..

kudu sabar ikhlas nerimo
tresno iki ora di restui
yen iki garise 
ora iso di peksakke
kowe lan aku cukup semene..

Reff :
  iki pilihanku
  ninggalke sliramu
  senajan tresno iki tulus 
  mung kanggo sliramu..

  mung cukup tak dongakke
  mugo urip bahagia 
  bebrayan.. karo sing liyane..

  iki pilihanku
  ninggalke sliramu
  senajan tresno iki tulus 
  mung kanggo sliramu..

  mung cukup tak dongakke
  mugo urip bahagia 
  bebrayan.. karo sing liyane..

kudu sabar ikhlas nerimo
tresno iki ora di restui
yen iki garise 
ora iso di peksakke
kowe lan aku cukup semene..

Reff :
  iki pilihanku
  ninggalke sliramu
  senajan tresno iki tulus 
  mung kanggo sliramu..

  mung cukup tak dongakke
  mugo urip bahagia 
  bebrayan.. karo sing liyane..
  bebrayan.. karo sing liyane..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title