Chord Ditinggal Pas Sayang Sayange - Kalia Siska feat. SKA 86 | Inschord

Chord Ditinggal Pas Sayang Sayange - Kalia Siska feat. SKA 86

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Ditinggal Pas Sayang Sayange - Kalia Siska feat. SKA 86 :

Lirik Ditinggal Pas Sayang Sayange - Kalia Siska feat. SKA 86 :

Intro : A#m Fm D#m C#
        D#m C# Fm..A#m..
        A#m C# D#m C#
        D#m C# Fm..
        A#m C# D#m C#
        D#m C# Fm..A#m..

A#m
loro rasane ati..
G#               A#m
nganti ra biso lali..
F#                   G#
tresno tulus songko ati..
       C#  Fm
di larani..
  F#           G#
kowe janji tresno..
  C#     -G#  A#m
tulus songko ati..
     F#          Fm
nyatane kowe.. gawe.. 
     A#m
loro ati….

A#m
piye kabarmu sayang..
 G#             A#m
opo kowe eling aku..
  F#                       G#
biyen sing mbok tinggal tanpo.. 
     C# Fm
mesakne..
  F#          G#
kowe ninggal aku..
    C#    -G#  A#m
pas sayang sayange..
     F#             
lungamu ninggal.. 
  Fm         A#m
tatu neng atiku….

Reff :
            A#m          C#
  tatu neng atiku loro rasane..
           D#m               C#
  nganti koyo di iris iris rasane..
          D#m               C#
  mergo naliko aku sayang sayange..
         Fm..
  kowe mutus tresno cukup sak mene….

          A#m           C#
  keronto ronto ati rasane..
          D#m            C#
  koyo ra biso tak ibaratake..
           D#m               C#
  amung mergo masalah sing sepele..
          Fm..             A#m
  kowe nduwe tresno liyane….

Music : A#m C# D#m C#
        D#m C# Fm..
        A#m C# D#m C#
        D#m C# Fm..A#m..

A#m
loro rasane ati..
G#               A#m
nganti ra biso lali..
F#                   G#
tresno tulus songko ati..
       C#  Fm
di larani..
  F#           G#
kowe janji tresno..
  C#     -G#  A#m
tulus songko ati..
     F#          Fm
nyatane kowe.. gawe.. 
     A#m
loro ati….

A#m
piye kabarmu sayang..
 G#             A#m
opo kowe eling aku..
  F#                       G#
biyen sing mbok tinggal tanpo.. 
     C# Fm
mesakne..
  F#          G#
kowe ninggal aku..
    C#    -G#  A#m
pas sayang sayange..
     F#             
lungamu ninggal.. 
  Fm         A#m
tatu neng atiku….

Reff :
            A#m          C#
  tatu neng atiku loro rasane..
           D#m               C#
  nganti koyo di iris iris rasane..
          D#m               C#
  mergo naliko aku sayang sayange..
         Fm..
  kowe mutus tresno cukup sak mene….

          A#m           C#
  keronto ronto ati rasane..
          D#m            C#
  koyo ra biso tak ibaratake..
           D#m               C#
  amung mergo masalah sing sepele..
          Fm..
  kowe nduwe tresno liyane….

            A#m          C#
  tatu neng atiku loro rasane..
           D#m               C#
  nganti koyo di iris iris rasane..
          D#m               C#
  mergo naliko aku sayang sayange..
         Fm..
  kowe mutus tresno cukup sak mene….

          A#m           C#
  keronto ronto ati rasane..
          D#m            C#
  koyo ra biso tak ibaratake..
           D#m               C#
  amung mergo masalah sing sepele..
          Fm..             A#m
  kowe nduwe tresno liyane….

Outro : A#m C# D#m C#
        D#m C# Fm..
        A#m C# D#m C#
        D#m C# Fm..A#m..
loro rasane ati..
nganti ra biso lali..
tresno tulus songko ati..
di larani..
kowe janji tresno..
tulus songko ati..
nyatane kowe.. gawe.. 
loro ati….

piye kabarmu sayang..
opo kowe eling aku..
biyen sing mbok tinggal tanpo.. 
mesakne..
kowe ninggal aku..
pas sayang sayange..           
lungamu ninggal.. 
tatu neng atiku….

Reff :
  tatu neng atiku loro rasane..
  nganti koyo di iris iris rasane..
  mergo naliko aku sayang sayange..
  kowe mutus tresno cukup sak mene….

  keronto ronto ati rasane..
  koyo ra biso tak ibaratake..
  amung mergo masalah sing sepele..
  kowe nduwe tresno liyane….

Music...

loro rasane ati..
nganti ra biso lali..
tresno tulus songko ati..
di larani..
kowe janji tresno..
tulus songko ati..
nyatane kowe.. gawe.. 
loro ati….

piye kabarmu sayang..
opo kowe eling aku..
biyen sing mbok tinggal tanpo.. 
mesakne..
kowe ninggal aku..
pas sayang sayange..           
lungamu ninggal.. 
tatu neng atiku….

Reff :
  tatu neng atiku loro rasane..
  nganti koyo di iris iris rasane..
  mergo naliko aku sayang sayange..
  kowe mutus tresno cukup sak mene….

  keronto ronto ati rasane..
  koyo ra biso tak ibaratake..
  amung mergo masalah sing sepele..
  kowe nduwe tresno liyane….

  tatu neng atiku loro rasane..
  nganti koyo di iris iris rasane..
  mergo naliko aku sayang sayange..
  kowe mutus tresno cukup sak mene….

  keronto ronto ati rasane..
  koyo ra biso tak ibaratake..
  amung mergo masalah sing sepele..
  kowe nduwe tresno liyane….

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title