Chord Blenjani Ati - Shodie OraRewel | Inschord

Chord Blenjani Ati - Shodie OraRewel

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Blenjani Ati - Shodie OraRewel :

Lirik Blenjani Ati - Shodie OraRewel :

Intro : E B C#m G#m
        A B E B..

   E          B         E
mantan.. wes nduwe gandengan..
    A         B        E
cerito.. seng dadi kenangan..
A               E
yowes rapopo.. aku kudu lilo
   A             B       E  B
timbang nggawe.. atiku loro..

  E                 A
getun ati iki.. ngancani sliramu..
    B
wes tak perjuangke
         E
nanging opo balesanmu..
    E
wes tak mantepke ati..
     A
kowe pilihanku..
  B                          E
nanging kowe tego.. blenjani ati..

Reff :
             A                      B
  yowes kono lungo.. yen wes ra tresno..
          E
  aku rapopo.. uwes tak ikhlasno..
        A                   B
  aku lilo.. kowe milih lanangan liyo
               E
  mergo sadar aku.. kalah bondo..

              A
  yowes cukup semene
                 B
  yen pancen wes akhire
                E
  dadi wong sepele.. trimo ngalah wae..
        A                  B
  aku lilo.. mugo kowe bahagio..
                    E
  senajan ro wong liyo..

Music : A  B  G#m  C#m
        A  B  E  B

  E                 A
getun ati iki.. ngancani sliramu..
    B
wes tak perjuangke
         E
nanging opo balesanmu..
    E
wes tak mantepke ati..
     A
kowe pilihanku..
  B
nanging kowe tego..
         E
blenjani ati.. ho..

Reff :
             A                      B
  yowes kono lungo.. yen wes ra tresno..
          E
  aku rapopo.. uwes tak ikhlasno..
        A                   B
  aku lilo.. kowe milih lanangan liyo
               E
  mergo sadar aku.. kalah bondo..

              A
  yowes cukup semene
                 B
  yen pancen wes akhire
                E
  dadi wong sepele.. trimo ngalah wae..
        A                  B
  aku lilo.. mugo kowe bahagio..
                    E  E7
  senajan ro wong liyo..
        A                  B
  aku lilo.. mugo kowe bahagio..
                    E
  senajan ro wong liyo..
mantan.. wes nduwe gandengan..
cerito.. seng dadi kenangan..
yowes rapopo.. aku kudu lilo
timbang nggawe.. atiku loro..

getun ati iki.. ngancani sliramu..
wes tak perjuangke
nanging opo balesanmu..
wes tak mantepke ati..
kowe pilihanku..
nanging kowe tego.. blenjani ati..

Reff :
  yowes kono lungo.. yen wes ra tresno..
  aku rapopo.. uwes tak ikhlasno..
  aku lilo.. kowe milih lanangan liyo
  mergo sadar aku.. kalah bondo..

  yowes cukup semene
  yen pancen wes akhire
  dadi wong sepele.. trimo ngalah wae..
  aku lilo.. mugo kowe bahagio..
  senajan ro wong liyo..

Music...

getun ati iki.. ngancani sliramu..
wes tak perjuangke
nanging opo balesanmu..
wes tak mantepke ati..
kowe pilihanku..
nanging kowe tego..
blenjani ati.. ho..

Reff :
  yowes kono lungo.. yen wes ra tresno..
  aku rapopo.. uwes tak ikhlasno..
  aku lilo.. kowe milih lanangan liyo
  mergo sadar aku.. kalah bondo..

  yowes cukup semene
  yen pancen wes akhire
  dadi wong sepele.. trimo ngalah wae..
  aku lilo.. mugo kowe bahagio..
  senajan ro wong liyo..
  aku lilo.. mugo kowe bahagio..
  senajan ro wong liyo..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title