Chord Banyu Moto - Sleman Receh | Inschord

Chord Banyu Moto - Sleman Receh

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Banyu Moto - Sleman Receh :

Lirik Banyu Moto - Sleman Receh :

Intro : E A E A 
        E A E A

E         A        E
 tembang iki.. tak gawe
            F#m
mung kanggo kowe 
            B
sing paling tak tenani 
         E  
nganti saiki..

E                 A
 tumetese banyu moto iki
          F#m
sing dadi saksi
              B
sumpah lan janji
          E   
sehidup semati..

Reff :
                           A
  sampai kapan kan kau buktikan
           B                   E
  tresno tulus yo mung kanggo awakku
                        A
  sampai mati kan ku pastikan
             F#m               B
  mergo mung kowe sing tak tresnani
             E
  tekaning mati..

  E                    A
   cahyo lintang ing wengi
                B
  nggawe ayeme ati
              A
  tambah ndedowo roso 
                    B
  kangen mring sliramu
          E
  tres..naku..

Music : A B G#m C#m
        F#m B E

E                 A
 tumetese banyu moto iki
          F#m
sing dadi saksi
              B
sumpah lan janji
          E    
sehidup semati..

Reff :
  E7                       A
   sampai kapan kan kau buktikan
           B                   E
  tresno tulus yo mung kanggo awakku
  E7                     A
   sampai mati kan ku pastikan
             F#m               B
  mergo mung kowe sing tak tresnani
             E
  tekaning mati..

  E7                       A
   sampai kapan kan kau buktikan
           B                   E
  tresno tulus yo mung kanggo awakku haa
  E7                     A
   sampai mati kan ku pastikan
             F#m               B
  mergo mung kowe sing tak tresnani
             E
  tekaning mati..

  E                    A
   cahyo lintang ing wengi
                B
  nggawe ayeme ati
              A
  tambah ndedowo roso 
                    B
  kangen mring sliramu
          E
  tres..naku..
tembang iki.. tak gawe
mung kanggo kowe 
sing paling tak tenani  
nganti saiki..

tumetese banyu moto iki
sing dadi saksi
sumpah lan janji
sehidup semati..

Reff :
  sampai kapan kan kau buktikan
  tresno tulus yo mung kanggo awakku
  sampai mati kan ku pastikan
  mergo mung kowe sing tak tresnani
  tekaning mati..

  cahyo lintang ing wengi
  nggawe ayeme ati
  tambah ndedowo roso 
  kangen mring sliramu
  tres..naku..

Music...

tumetese banyu moto iki
sing dadi saksi
sumpah lan janji
sehidup semati..

Reff :
  sampai kapan kan kau buktikan
  tresno tulus yo mung kanggo awakku
  sampai mati kan ku pastikan
  mergo mung kowe sing tak tresnani
  tekaning mati..

  sampai kapan kan kau buktikan
  tresno tulus yo mung kanggo awakku haa
  sampai mati kan ku pastikan
  mergo mung kowe sing tak tresnani
  tekaning mati..

  cahyo lintang ing wengi
  nggawe ayeme ati
  tambah ndedowo roso 
  kangen mring sliramu
  tres..naku..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title