Chord Atiku Dudu Watu - Shinta Arsinta | Inschord

Chord Atiku Dudu Watu - Shinta Arsinta

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Atiku Dudu Watu - Shinta Arsinta :

Lirik Atiku Dudu Watu - Shinta Arsinta :

Intro : Fm  Cm  C#  G#
        A#m  Fm  A#m Cm Fm

Fm              Cm
aku ra kuat.. terus mbok larani..
C#              G#
aku ra kuat.. terus mbok apusi..
Fm            Cm
cobo awakmu.. ngerti rasane..
C#          D#        G#   Cm
sing ditresnani.. nglarani..

Fm             Cm
opo tresnoku.. seh kurang gede..
C#              G#
nganti awakmu.. nompo liyane..
Fm           Cm
opo awakmu.. ra mesakne aku..
C#        D#    G#
tego gawe loro atiku..

Music : A#m Fm A#m Cm

Reff :
  A#m                Fm
  atiku iki dudu songko watu..
      A#m               G#
  yen dilarani ora biso tatu..
  A#m                 Fm
  siji njalukku welasono aku..
        C#    Cm            Fm
  wes cukup.. tatu sing tak tompo..

Music : C# D#

Fm              Cm
aku ra kuat.. terus mbok larani..
C#              G#
aku ra kuat.. terus mbok apusi..
Fm            Cm
cobo awakmu.. ngerti rasane..
C#          D#        G#   Cm
sing ditresnani.. nglarani..

Fm             Cm
opo tresnoku.. seh kurang gede..
C#              G#
nganti awakmu.. nompo liyane..
Fm           Cm
opo awakmu.. ra mesakne aku..
C#        D#    G#
tego gawe loro atiku..

Music : A#m Fm A#m Cm

Reff :
  A#m                Fm
  atiku iki dudu songko watu..
      A#m               G#
  yen dilarani ora biso tatu..
  A#m                 Fm
  siji njalukku welasono aku..
        C#    Cm            Fm
  wes cukup.. tatu sing tak tompo..
        C#    Cm            Fm
  wes cukup.. tatu sing tak tompo..
aku ra kuat.. terus mbok larani..
aku ra kuat.. terus mbok apusi..
cobo awakmu.. ngerti rasane..
sing ditresnani.. nglarani..

opo tresnoku.. seh kurang gede..
nganti awakmu.. nompo liyane..
opo awakmu.. ra mesakne aku..
tego gawe loro atiku..

Music...

Reff :
  atiku iki dudu songko watu..
  yen dilarani ora biso tatu..
  siji njalukku welasono aku..
  wes cukup.. tatu sing tak tompo..

Music...

aku ra kuat.. terus mbok larani..
aku ra kuat.. terus mbok apusi..
cobo awakmu.. ngerti rasane..
sing ditresnani.. nglarani..

opo tresnoku.. seh kurang gede..
nganti awakmu.. nompo liyane..
opo awakmu.. ra mesakne aku..
tego gawe loro atiku..

Music...

Reff :
  atiku iki dudu songko watu..
  yen dilarani ora biso tatu..
  siji njalukku welasono aku..
  wes cukup.. tatu sing tak tompo..
  wes cukup.. tatu sing tak tompo..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title