Chord Atiku Ajur - Shinta Gisul | Inschord

Chord Atiku Ajur - Shinta Gisul

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Atiku Ajur - Shinta Gisul :

Lirik Atiku Ajur - Shinta Gisul :

G#m          D#m
tansah eling omongmu
E             B
naliko kowe pamit rabi..
  C#m             G#m
kaget atiku ngene rasane
 E                  D#
ajur sa'jero ning dodoku..

    G#m        D#m
kok blenjani.. sumpahmu..
 E               B
ndek mbiyen kae ono kene..
  C#m           G#m
tegone koe ngapusi aku
  E               D#
kowe rabi malah karo mantanmu..

Music : G#m D#m E B
        C#m G#m E D#

 G#m                D#m
ajur atiku rasane remuk dodoku
   E                      B
krungu pamitmu ngajak pisahan aku
 C#m                  G#m
aku ora ngerti opo to salahku
  E                      D#
kowe malah milih balek karo mantanmu..

 G#m                      D#m
aku berkorban kanggo roso tresno iki
   E                     B
bahkan matipun tetep tak belani
  C#m                      G#m
nanging nyatane kowe malah rangerti
         E                    D#
nggawe loro ati ajur roso tresno iki..

    E          F#
sak tenane aku nelongso
    B          G#m
yen kok gawe cidro..
  E             F#
nanging.. aku kudu lilo
        D#
mergo kowe wis ra nduweni tresno..

Reff :
  G#m          D#m
  tansah eling omongmu
  E             B
  naliko kowe pamit rabi..
    C#m             G#m
  kaget atiku ngene rasane
   E                  D#
  ajur sa'jero ning dodoku..

      G#m        D#m
  kok blenjani.. sumpahmu..
   E               B
  ndek mbiyen kae ono kene..
    C#m           G#m
  tegone koe ngapusi aku
    E               D#
  kowe rabi malah karo mantanmu..

 G#m                D#m
ajur atiku rasane remuk dodoku
   E                      B
krungu pamitmu ngajak pisahan aku
 C#m                  G#m
aku ora ngerti opo to salahku
  E                      D#
kowe malah milih balek karo mantanmu..

 G#m                      D#m
aku berkorban kanggo roso tresno iki
   E                     B
bahkan matipun tetep tak belani
  C#m                      G#m
nanging nyatane kowe malah rangerti
         E                    D#
nggawe loro ati ajur roso tresno iki..

    E          F#
sak tenane aku nelongso
    B          G#m
yen kok gawe cidro..
  E             F#
nanging.. aku kudu lilo
        D#
mergo kowe wis ra nduweni tresno..

Reff :
  G#m          D#m
  tansah eling omongmu
  E             B
  naliko kowe pamit rabi..
    C#m             G#m
  kaget atiku ngene rasane
   E                  D#
  ajur sa'jero ning dodoku..

      G#m        D#m
  kok blenjani.. sumpahmu..
   E               B
  ndek mbiyen kae ono kene..
    C#m           G#m
  tegone koe ngapusi aku
    E               D#
  kowe rabi malah karo mantanmu..

Music : G#m D#m E B
        C#m G#m E D#
        G#m D#m E B
        C#m G#m E D#

Reff :
  G#m          D#m
  tansah eling omongmu
  E             B
  naliko kowe pamit rabi..
    C#m             G#m
  kaget atiku ngene rasane
   E                  D#
  ajur sa'jero ning dodoku..

      G#m        D#m
  kok blenjani.. sumpahmu..
   E               B
  ndek mbiyen kae ono kene..
    C#m           G#m
  tegone koe ngapusi aku
    E               D#
  kowe rabi malah karo mantanmu..
tansah eling omongmu
naliko kowe pamit rabi..
kaget atiku ngene rasane
ajur sa'jero ning dodoku..

kok blenjani.. sumpahmu..
ndek mbiyen kae ono kene..
tegone koe ngapusi aku
kowe rabi malah karo mantanmu..

Music...

ajur atiku rasane remuk dodoku
krungu pamitmu ngajak pisahan aku
aku ora ngerti opo to salahku
kowe malah milih balek karo mantanmu..

aku berkorban kanggo roso tresno iki
bahkan matipun tetep tak belani
nanging nyatane kowe malah rangerti
nggawe loro ati ajur roso tresno iki..

sak tenane aku nelongso
yen kok gawe cidro..
nanging.. aku kudu lilo
mergo kowe wis ra nduweni tresno..

Reff :
  tansah eling omongmu
  naliko kowe pamit rabi..
  kaget atiku ngene rasane
  ajur sa'jero ning dodoku..

  kok blenjani.. sumpahmu..
  ndek mbiyen kae ono kene..
  tegone koe ngapusi aku
  kowe rabi malah karo mantanmu..

ajur atiku rasane remuk dodoku
krungu pamitmu ngajak pisahan aku
aku ora ngerti opo to salahku
kowe malah milih balek karo mantanmu..

aku berkorban kanggo roso tresno iki
bahkan matipun tetep tak belani
nanging nyatane kowe malah rangerti
nggawe loro ati ajur roso tresno iki..

sak tenane aku nelongso
yen kok gawe cidro..
nanging.. aku kudu lilo
mergo kowe wis ra nduweni tresno..

Reff :
  tansah eling omongmu
  naliko kowe pamit rabi..
  kaget atiku ngene rasane
  ajur sa'jero ning dodoku..

  kok blenjani.. sumpahmu..
  ndek mbiyen kae ono kene..
  tegone koe ngapusi aku
  kowe rabi malah karo mantanmu..

Music...

Reff :
  tansah eling omongmu
  naliko kowe pamit rabi..
  kaget atiku ngene rasane
  ajur sa'jero ning dodoku..

  kok blenjani.. sumpahmu..
  ndek mbiyen kae ono kene..
  tegone koe ngapusi aku
  kowe rabi malah karo mantanmu..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title