Chord Adoh - Shuma Prada | Inschord

Chord Adoh - Shuma Prada

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Adoh - Shuma Prada :

Lirik Adoh - Shuma Prada :

Intro : F  Bb  Am Dm Gm  C

F
abot kerjo mangan pun ora iso
     Dm
mung kepengen bali
             Gm
tapi ora ono dalane
         C
pancen kahanane
               F
pisah dhisik dewe-dewe..

F
siji-siji tangis eluh pipiku
  Dm
kelingan awakmu..
          Gm
percoyo o ning janji
      C
ora bakal lali
             (F)
kangene cukup ning ati..

Music : F Dm Gm C

Reff :
   F                        Bb
  aku.. mung pengen nyawang guyumu
           Am         Dm
  kangenku wes jeru nanging
        Gm         C
  apik ora ketemu dhisik..

     F                   Bb
  Gusti.. dongaku kanggo kluargo
         Am         Dm
  meski adoh ning moto
         Gm
  roso rogo iki..
  C            (F)
   cedhak ning ati..

Music : F  Bb  Gm  C
        Bb  Am Dm Gm  C

F
siji-siji tangis eluh pipiku
  Dm
kelingan awakmu..
          Gm
percoyo o ning janji
      C
ora bakal lali
             (F)
kangene cukup ning ati..

Music : F Dm Gm C

Reff :
   F                        Bb
  aku.. mung pengen nyawang guyumu
           Am         Dm
  kangenku wes jeru nanging
        Gm        C
  apik ora ketemu dhisik..

     F                   Bb
  Gusti.. dongaku kanggo kluargo
         Am         Dm
  meski adoh ning moto
         Gm    C
  roso rogo iki..

   F                        Bb
  aku.. mung pengen nyawang guyumu
           Am         Dm
  kangenku wes jeru nanging
        Gm         C
  apik ora ketemu dhisik..

     F                   Bb
  Gusti.. dongaku kanggo kluargo
         Am         Dm
  meski adoh ning moto
         Gm
  roso rogo iki..
  C             F       Dm 
   cedhak ning ati.. hu hu uuu..
         Gm
  roso rogo iki..
  C             F
   cedhak ning ati..
abot kerjo mangan pun ora iso
mung kepengen bali
tapi ora ono dalane
pancen kahanane
pisah dhisik dewe-dewe..

siji-siji tangis eluh pipiku
kelingan awakmu..
percoyo o ning janji
ora bakal lali
kangene cukup ning ati..

Music...

Reff :
  aku.. mung pengen nyawang guyumu
  kangenku wes jeru nanging
  apik ora ketemu dhisik..

  Gusti.. dongaku kanggo kluargo
  meski adoh ning moto
  roso rogo iki..
  cedhak ning ati..

Music...

siji-siji tangis eluh pipiku
kelingan awakmu..
percoyo o ning janji
ora bakal lali
kangene cukup ning ati..

Music...

Reff :
  aku.. mung pengen nyawang guyumu
  kangenku wes jeru nanging
  apik ora ketemu dhisik..

  Gusti.. dongaku kanggo kluargo
  meski adoh ning moto
  roso rogo iki..

  aku.. mung pengen nyawang guyumu
  kangenku wes jeru nanging
  apik ora ketemu dhisik..

  Gusti.. dongaku kanggo kluargo
  meski adoh ning moto
  roso rogo iki..
  cedhak ning ati.. hu hu uuu..
  roso rogo iki..
  cedhak ning ati..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title