Chord Ninggal Loro - Staso Prasetyo | Inschord

Chord Ninggal Loro - Staso Prasetyo

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Ninggal Loro - Staso Prasetyo :

Lirik Ninggal Loro - Staso Prasetyo :

Intro : Cm..Dm..G#..G..
        Fm..Cm..G..Cm..

Cm           Fm
ning wates kutho iki..
G               Cm
 iseh nyimpen akeh memori..
C                  Fm
 saben dalan tak lewati..
      G#                G
ra kroso netes eluh ono pipi..

Cm          Fm
sakjane.. batin iki..
G                Cm
 durung biso tak selaki..
C                  Fm
 iseh nyimpen roso tresno..
        G#                  G
senajan bola-bali mbok gawe loro..

Reff :
         Cm
  ning kutho solo..
       G         Cm
  sing nyimpen cerito
         Fm        A#      D# 
  cerito loro kowe medotke tresno..
  Fm              Cm
  ning dalan iki, sing dadi seksi..
     G#        A#      Cm   G
  sliramu wani medotke janji..

      Cm
  aku ra nyongko..
      G      Cm
  lan aku ra ngiro
         Fm     A#      D#
  kowe tego ninggal aku lungo..
  Fm              Cm
  ning dalan iki, sing dadi seksi..
     G#        A#      Cm
  sliramu wani medotke janji..

Music : Cm G Fm Cm
        Fm D# G Cm
        Fm..Cm..G..Cm..G..

Cm          Fm
sakjane.. batin iki..
G                Cm
 durung biso tak selaki..
C                  Fm
 iseh nyimpen roso tresno..
        G#                  G
senajan bola-bali mbok gawe loro..

Reff :
         Cm
  ning kutho solo..
       G         Cm
  sing nyimpen cerito
         Fm        A#      D# 
  cerito loro kowe medotke tresno..
  Fm              Cm
  ning dalan iki, sing dadi seksi..
     G#        A#      Cm   G
  sliramu wani medotke janji..

      Cm
  aku ra nyongko..
      G      Cm
  lan aku ra ngiro
         Fm     A#      D#
  kowe tego ninggal aku lungo..
  Fm              Cm
  ning dalan iki, sing dadi seksi..
     G#        A#      Cm
  sliramu wani medotke janji..
  Fm              Cm
  ning dalan iki, sing dadi seksi..
     G#        A#      Cm
  sliramu wani medotke janji..
ning wates kutho iki..
iseh nyimpen akeh memori..
saben dalan tak lewati..
ra kroso netes eluh ono pipi..

sakjane.. batin iki..
durung biso tak selaki..
iseh nyimpen roso tresno..
senajan bola-bali mbok gawe loro..

Reff :
  ning kutho solo..
  sing nyimpen cerito
  cerito loro kowe medotke tresno..
  ning dalan iki, sing dadi seksi..
  sliramu wani medotke janji..

  aku ra nyongko..
  lan aku ra ngiro
  kowe tego ninggal aku lungo..
  ning dalan iki, sing dadi seksi..
  sliramu wani medotke janji..

Music...

sakjane.. batin iki..
durung biso tak selaki..
iseh nyimpen roso tresno..
senajan bola-bali mbok gawe loro..

Reff :
  ning kutho solo..
  sing nyimpen cerito
  cerito loro kowe medotke tresno..
  ning dalan iki, sing dadi seksi..
  sliramu wani medotke janji..

  aku ra nyongko..
  lan aku ra ngiro
  kowe tego ninggal aku lungo..
  ning dalan iki, sing dadi seksi..
  sliramu wani medotke janji..
  ning dalan iki, sing dadi seksi..
  sliramu wani medotke janji..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title