Chord Loro Ati - Staso Prasetyo | Inschord

Chord Loro Ati - Staso Prasetyo

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Loro Ati - Staso Prasetyo :

Lirik Loro Ati - Staso Prasetyo :

Intro : C#m  A  G#  C#m
        F#m  G#  A G# C#m

C#m    G#   C#m
opo to aku.. iki..
B                   E
sing raiso ngerteni awakmu..
A                  F#m
nanging piye maneh kowe koyo ngene..
    G#
yen pancen kudu ngene dalane..

C#m     G#       C#m
luwih becik aku.. mundur..
B                     E
ketimbang gawe.. ati iki ajur..
A                 F#m
aku ngerti kowe.. malah koyo ngene..
   G#                   C#m
mergo kowe wis ono sing liyane..

Music : B  E  G#  C#m

Reff :
    A           B
  loro ati.. tansah keloro loro..
  E             G#          C#m
  tansah gawe gelo ono neng jero dodo..
    A               B
  kowe tego ninggal aku tanpo sebab
  E              G#      C#m
  nanging kabeh iki uwis tak trimo..
    A            G#          C#m
  senadyan netes eluh neng pipiku..

Music : C#m  G#  G#  C#m
        A  B  G#  C#m
        A  G#  C#m

C#m     G#       C#m
luwih becik aku.. mundur..
B                     E
ketimbang gawe.. ati iki ajur..
A                 F#m
aku ngerti kowe.. malah koyo ngene..
   G#                   C#m
mergo kowe wis ono sing liyane..

Music : B  E  G#  C#m

Reff :
    A           B
  loro ati.. tansah keloro loro..
  E             G#          C#m
  tansah gawe gelo ono neng jero dodo..
    A               B
  kowe tego ninggal aku tanpo sebab
  E              G#      C#m
  nanging kabeh iki uwis tak trimo..
    A            G#          C#m
  senadyan netes eluh neng pipiku..
    A            G#          C#m
  senadyan netes eluh neng pipiku..
opo to aku.. iki..
sing raiso ngerteni awakmu..
nanging piye maneh kowe koyo ngene..
yen pancen kudu ngene dalane..

luwih becik aku.. mundur..
ketimbang gawe.. ati iki ajur..
aku ngerti kowe.. malah koyo ngene..
mergo kowe wis ono sing liyane..

Music...

Reff :
  loro ati.. tansah keloro loro..
  tansah gawe gelo ono neng jero dodo..
  kowe tego ninggal aku tanpo sebab
  nanging kabeh iki uwis tak trimo..
  senadyan netes eluh neng pipiku..

Music...

luwih becik aku.. mundur..
ketimbang gawe.. ati iki ajur..
aku ngerti kowe.. malah koyo ngene..
mergo kowe wis ono sing liyane..

Music...

Reff :
  loro ati.. tansah keloro loro..
  tansah gawe gelo ono neng jero dodo..
  kowe tego ninggal aku tanpo sebab
  nanging kabeh iki uwis tak trimo..
  senadyan netes eluh neng pipiku..
  senadyan netes eluh neng pipiku..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title