Chord Ikhlas Ati - Staso Prasetyo | Inschord

Chord Ikhlas Ati - Staso Prasetyo

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Ikhlas Ati - Staso Prasetyo :

Lirik Ikhlas Ati - Staso Prasetyo :

Intro : A E A B

E              G#m
dek.. aku kudu piye..
  C#m              G#m
malah koyo ngene dadine
   A            Am
ra ono kabare, aku mbok lalekne
         G#
malah krungu karo liyane..

E                G#m
dek.. ra mesakno aku..
     C#m                  G#m
sing berjuang mung kanggo kowe
 A             Am
opo ora eling, mbiyen janjine
      G#
ora bakal ninggalke..

              C#m
mending aku pasrah..
B      A
aku pasrah..
   B           E
mending aku pasrah..

Reff :
      -B/D#  C#m                       F#m
  ning ndi salahku kowe tego ninggalke aku
        B                         E      G#
  opo kurang nggone biso ngerteni awakmu..
         C#m                       F#m
  jarene mbiyen ra bakal mblenjani janji
           B                      E
  janji ra bakal gawe loro ning jero ati..

    G#
  pepujaning ati
       C#m
  kowe sing tak tresnani
              A        B         E
  ikhlas ning ati kowe ninggalno aku..

Music : C#m G#m A B
        A E D B..
        E -A G# -B

E                G#m
dek.. ra mesakno aku..
     C#m                  G#m
sing berjuang mung kanggo kowe
 A            Am
opo ora eling mbiyen janjine
    G#
ora bakal ninggalke..

              C#m
mending aku pasrah
B     A
aku pasrah
   B         E
mending aku pasrah..

Reff :
      -B/D#  C#m                       F#m
  ning ndi salahku kowe tego ninggalke aku
        B                         E     G#
  opo kurang nggone biso ngerteni awakmu..
         C#m                       F#m
  jarene mbiyen ra bakal mblenjani janji
           B                      E
  janji ra bakal gawe loro ning jero ati..

    G#
  pepujaning ati
       C#m
  kowe sing tak tresnani
              A        B         E
  ikhlas ning ati kowe ninggalno aku..

       -B/D#  C#m                       F#m
  (ning ndi salahku kowe tego ninggalke aku)
         B                         E     G#
  (opo kurang nggone biso ngerteni awakmu..)
          C#m                       F#m
  (jarene mbiyen ra bakal mblenjani janji)
           B                      E
  janji ra bakal gawe loro ning jero ati..

    G#
  pepujaning ati
       C#m
  kowe sing tak tresnani
              A        B         (E)
  ikhlas ning ati kowe ninggalno aku..

Outro : E A B E -B E
dek.. aku kudu piye..
malah koyo ngene dadine
ra ono kabare, aku mbok lalekne
malah krungu karo liyane..

dek.. ra mesakno aku..
sing berjuang mung kanggo kowe
opo ora eling, mbiyen janjine
ora bakal ninggalke..

mending aku pasrah..
aku pasrah..
mending aku pasrah..

Reff :
  ning ndi salahku kowe tego ninggalke aku
  opo kurang nggone biso ngerteni awakmu..
  jarene mbiyen ra bakal mblenjani janji
  janji ra bakal gawe loro ning jero ati..

  pepujaning ati
  kowe sing tak tresnani
  ikhlas ning ati kowe ninggalno aku..

Music...

dek.. ra mesakno aku..
sing berjuang mung kanggo kowe
opo ora eling mbiyen janjine
ora bakal ninggalke..

mending aku pasrah
aku pasrah
mending aku pasrah..

Reff :
  ning ndi salahku kowe tego ninggalke aku
  opo kurang nggone biso ngerteni awakmu..
  jarene mbiyen ra bakal mblenjani janji
  janji ra bakal gawe loro ning jero ati..

  pepujaning ati
  kowe sing tak tresnani
  ikhlas ning ati kowe ninggalno aku..

  (ning ndi salahku kowe tego ninggalke aku)
  (opo kurang nggone biso ngerteni awakmu..)
  (jarene mbiyen ra bakal mblenjani janji)
  janji ra bakal gawe loro ning jero ati..

  pepujaning ati
  kowe sing tak tresnani
  ikhlas ning ati kowe ninggalno aku..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title