Chord Reng Kene - Mahesa feat. Suliyana | Inschord

Chord Reng Kene - Mahesa feat. Suliyana

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Reng Kene - Mahesa feat. Suliyana :

Lirik Reng Kene - Mahesa feat. Suliyana :

Intro : Dm..Bb.. 
                    Dm..Bb..
        lorone reng kene..
        Gm A Bb C Dm..

Dm       C        Bb      F
sepurane dudu isun suloyo janji..
Gm     F            A        Dm
sing sengojo.. isun osing ngapusi..
Dm         A         Bb           F
jujur baen isun sing biso ngelaksani..
Gm           F     A        Dm
mergo wong tuwek.. osing ngidini..

F
lorone reng kene
          C
koyo sing kuat rasane
       Gm
ngelik ngelik..
        F      Dm
nong punjere roso..

F
lorone ring kene
     C
koyo sing ono tambane
    Gm         A
ati iki.. sing nerimo..
Bb         C   Dm
sing bakal ne..rimo..

Music : Dm C Bb F
        Gm F A..
        Bb..C..Dm…..

Reff :
         C
  bektinisun nong wong tuwek
           Gm
  tego ninggalaken riko..
        A
  masio jodo sing ono..
            Dm
  welas sun mung kanggo riko..
  Gm    C      F   -C/E   Dm -C
  o..jo riko.. nandur.. roso..
      Bb       A            Dm
  wes kadung welas riko tinggalno..

Music : Gm C F-C/E-Dm-C
        Bb A Dm..

Dm       C        Bb      F
sepurane dudu isun suloyo janji..
Gm     F            A        Dm
sing sengojo.. isun osing ngapusi..
Dm         A         Bb           F
jujur baen isun sing biso ngelaksani..
Gm           F     A        Dm
mergo wong tuwek.. osing ngidini..

F
lorone reng kene
          C
koyo sing kuat rasane
       Gm
ngelik ngelik..
        F      Dm
nong punjere roso..

F
lorone ring kene
     C
koyo sing ono tambane
    Gm         A
ati iki.. sing nerimo..
Bb         C   Dm
sing bakal ne..rimo..

Music : Dm C Bb F
        Gm F A..
        Bb..C..Dm…..

Reff :
         C
  bektinisun nong wong tuwek
           Gm
  tego ninggalaken riko..
        A
  masio jodo sing ono..
            Dm
  welas sun mung kanggo riko..
  Gm    C      F   -C/E   Dm -C
  o..jo riko.. nandur.. roso..
      Bb       A            Dm
  wes kadung welas riko tinggalno..

Outro : Gm C F-C/E-Dm-C
        Bb A Dm..
        Lorone.. reng kene..
lorone reng kene..

sepurane dudu isun suloyo janji..
sing sengojo.. isun osing ngapusi..
jujur baen isun sing biso ngelaksani..
mergo wong tuwek.. osing ngidini..

lorone reng kene
koyo sing kuat rasane
ngelik ngelik..
nong punjere roso..

lorone ring kene
koyo sing ono tambane
ati iki.. sing nerimo..
sing bakal ne..rimo..

Music...

Reff :
  bektinisun nong wong tuwek
  tego ninggalaken riko..
  masio jodo sing ono..
  welas sun mung kanggo riko..
  o..jo riko.. nandur.. roso..
  wes kadung welas riko tinggalno..

Music...

sepurane dudu isun suloyo janji..
sing sengojo.. isun osing ngapusi..
jujur baen isun sing biso ngelaksani..
mergo wong tuwek.. osing ngidini..

lorone reng kene
koyo sing kuat rasane
ngelik ngelik..
nong punjere roso..

lorone ring kene
koyo sing ono tambane
ati iki.. sing nerimo..
sing bakal ne..rimo..

Music...

Reff :
  bektinisun nong wong tuwek
  tego ninggalaken riko..
  masio jodo sing ono..
  welas sun mung kanggo riko..
  o..jo riko.. nandur.. roso..
  wes kadung welas riko tinggalno..

Lorone.. reng kene..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title