Chord Nono Artine - Suliyana | Inschord

Chord Nono Artine - Suliyana

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Nono Artine - Suliyana :

Lirik Nono Artine - Suliyana :

Intro : G#..D#..Fm..D#..
        C#..Cm..A#m..D#..

     G#                     Cm
Percumo baen kadung isun tangisi
      Fm                    Cm
mergo di kapakno tetep sing ngerti
     C#                 Cm    Fm
seprono seprene, mung gedigi anane
  A#m                     D#
welas isun nong riko koyo nono artine..

       G#                    D#
Sampek paran baen wis isun lakoni
       Fm                         Cm
nggawe mbuktekaken welas sun hang suci
     C# 
tapi yo tetep magih
       Cm         Fm
wong liyo hang di pilih
 A#m                    D#
isun ono tapi yo sing riko gape..

Reff :
                G#              D#
  Bangur isun menyang adoh teko riko
                     Fm             D#
  timbang sun nong kene mung di sio-sio
                C#              Cm
  karuan sing weruh karuan sing ngerti
               A#m            D#
  rasane parek koyo di obong ati..
                  G#             D#
  Sun kepingin ngilang teko urip riko
                Fm              D#
  yo wes isun guang welase hang ono
                 C#              Cm
  wes sun gawe lali nong njerone ati
                  A#m           D#
  sun anggep baen riko yo wes mati..

Music : C#..D#..Cm..F..
        A#m..D#..G#..D#..

       G#                    D#
Sampek paran baen wis isun lakoni
       Fm                         Cm
nggawe mbuktekaken welas sun hang suci
     C# 
tapi yo tetep magih
       Cm         Fm
wong liyo hang di pilih
 A#m                    D#
isun ono tapi yo sing riko gape..

Reff :
                G#              D#
  Bangur isun menyang adoh teko riko
                     Fm             D#
  timbang sun nong kene mung di sio-sio
                C#              Cm
  karuan sing weruh karuan sing ngerti
               A#m            D#
  rasane parek koyo di obong ati..
                  G#             D#
  Sun kepingin ngilang teko urip riko
                Fm              D#
  yo wes isun guang welase hang ono
                 C#              Cm
  wes sun gawe lali nong njerone ati
                  A#m           D#
  sun anggep baen riko yo wes mati..

                G#              D#
  Bangur isun menyang adoh teko riko
                     Fm             D#
  timbang sun nong kene mung di sio-sio
                C#              Cm
  karuan sing weruh karuan sing ngerti
               A#m            D#
  rasane parek koyo di obong ati..
                  G#             D#
  Sun kepingin ngilang teko urip riko
                Fm              D#
  yo wes isun guang welase hang ono
                 C#              Cm
  wes sun gawe lali nong njerone ati
                  A#m           D#
  sun anggep baen riko yo wes mati..

                G#              D#
  Bangur isun menyang adoh teko riko
                     Fm             D#
  timbang sun nong kene mung di sio-sio
                C#              D#     G#
  karuan sing weruh karuan sing ngerti ii..
Percumo baen kadung isun tangisi
mergo di kapakno tetep sing ngerti
seprono seprene, mung gedigi anane
welas isun nong riko koyo nono artine..

Sampek paran baen wis isun lakoni
nggawe mbuktekaken welas sun hang suci
tapi yo tetep magih
wong liyo hang di pilih
isun ono tapi yo sing riko gape..

Reff :
  Bangur isun menyang adoh teko riko
  timbang sun nong kene mung di sio-sio
  karuan sing weruh karuan sing ngerti
  rasane parek koyo di obong ati..
  Sun kepingin ngilang teko urip riko
  yo wes isun guang welase hang ono
  wes sun gawe lali nong njerone ati
  sun anggep baen riko yo wes mati..

Music...

Sampek paran baen wis isun lakoni
nggawe mbuktekaken welas sun hang suci
tapi yo tetep magih
wong liyo hang di pilih
isun ono tapi yo sing riko gape..

Reff :
  Bangur isun menyang adoh teko riko
  timbang sun nong kene mung di sio-sio
  karuan sing weruh karuan sing ngerti
  rasane parek koyo di obong ati..
  Sun kepingin ngilang teko urip riko
  yo wes isun guang welase hang ono
  wes sun gawe lali nong njerone ati
  sun anggep baen riko yo wes mati..

  Bangur isun menyang adoh teko riko
  timbang sun nong kene mung di sio-sio
  karuan sing weruh karuan sing ngerti
  rasane parek koyo di obong ati..
  Sun kepingin ngilang teko urip riko
  yo wes isun guang welase hang ono
  wes sun gawe lali nong njerone ati
  sun anggep baen riko yo wes mati..

  Bangur isun menyang adoh teko riko
  timbang sun nong kene mung di sio-sio
  karuan sing weruh karuan sing ngerti ii..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title