Chord Wonogiri Mblenjani Janji - Syafa Inema | Inschord

Chord Wonogiri Mblenjani Janji - Syafa Inema

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Wonogiri Mblenjani Janji - Syafa Inema :

Lirik Wonogiri Mblenjani Janji - Syafa Inema :

Intro : Am  Em  F G C E
        Am  Em  F G C E

C                     G
 udan grimis.. ning kutho wonogiri..
        Am
ning lampu merah ponten
          Em
sliramu mblenjani janji..
  F             G        C    Em   Am
pamitmu mangkat kerjo nyatane ngeliyo..
  Dm       G           C
tego.. tresnoku mbok sio-sio..

C                    G
 opo wis ra kelingan jaman semono..
    Am
naliko mbiyen kowe nangis
    Em
nyender ning pundakku..
    F        G          C      Em Am
tak usap eluhmu.. tak tenangno atimu..
      Dm        G           C
cah bagus.. aku kangen sliramu..

Music : F G C Em Am
        Dm G C..

Reff :
            Am
  nyobo tak kuatne ati
            Em
  senajan banyu moto mili..
         F      G           C        E
  ning wonogiri kowe mblenjani janji..

    Am
  deres banyu moto
           Em
  kelingan jaman semono..
       F           G           C       E
  sliramu teko nggowo tresno saikine loro..

    Dm          G
  yowis mas rapopo..
          C      Em   Am
  pesenku jo nganti lali..
   Dm          G          C    E
  elingo getun kuwi tibo mburi..

Music : Am  Em  F G C E
        Am  Em  F G C E

C                     G
 udan grimis.. ning kutho wonogiri..
        Am
ning lampu merah ponten
          Em
sliramu mblenjani janji..
  F             G        C    Em   Am
pamitmu mangkat kerjo nyatane ngeliyo..
  Dm       G           C
tego.. tresnoku mbok sio-sio..

C                    G
 opo wis ra kelingan jaman semono..
    Am
naliko mbiyen kowe nangis
    Em
nyender ning pundakku..
    F        G          C      Em Am
tak usap eluhmu.. tak tenangno atimu..
      Dm        G           C
cah bagus.. aku kangen sliramu..

Music : F G C Em Am
        Dm G C..

Reff :
            Am
  nyobo tak kuatne ati
            Em
  senajan banyu moto mili..
         F      G           C        E
  ning wonogiri kowe mblenjani janji..

    Am
  deres banyu moto
           Em
  kelingan jaman semono..
       F           G           C       E
  sliramu teko nggowo tresno saikine loro..

    Dm          G
  yowis mas rapopo..
          C      Em   Am
  pesenku jo nganti lali..
   Dm          G          C    E Am
  elingo getun kuwi tibo mburi..
udan grimis.. ning kutho wonogiri..
ning lampu merah ponten
sliramu mblenjani janji..
pamitmu mangkat kerjo nyatane ngeliyo..
tego.. tresnoku mbok sio-sio..

opo wis ra kelingan jaman semono..
naliko mbiyen kowe nangis
nyender ning pundakku..
tak usap eluhmu.. tak tenangno atimu..
cah bagus.. aku kangen sliramu..

Music...

Reff :
  nyobo tak kuatne ati
  senajan banyu moto mili..
  ning wonogiri kowe mblenjani janji..

  deres banyu moto
  kelingan jaman semono..
  sliramu teko nggowo tresno saikine loro..

  yowis mas rapopo..
  pesenku jo nganti lali..
  elingo getun kuwi tibo mburi..

Music...

udan grimis.. ning kutho wonogiri..
ning lampu merah ponten
sliramu mblenjani janji..
pamitmu mangkat kerjo nyatane ngeliyo..
tego.. tresnoku mbok sio-sio..

opo wis ra kelingan jaman semono..
naliko mbiyen kowe nangis
nyender ning pundakku..
tak usap eluhmu.. tak tenangno atimu..
cah bagus.. aku kangen sliramu..

Music...

Reff :
  nyobo tak kuatne ati
  senajan banyu moto mili..
  ning wonogiri kowe mblenjani janji..

  deres banyu moto
  kelingan jaman semono..
  sliramu teko nggowo tresno saikine loro..

  yowis mas rapopo..
  pesenku jo nganti lali..
  elingo getun kuwi tibo mburi..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title