Chord Sigarane Ati - Syafa Inema | Inschord

Chord Sigarane Ati - Syafa Inema

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Sigarane Ati - Syafa Inema :

Lirik Sigarane Ati - Syafa Inema :

      Am         Em
matur nuwun kang mas..
 F           C
mboten blenjani..
    Dm        G         C
sliramu njogo ati tekan sakniki..
 Am          Em     F         C
mboten nggelani.. nopo nguciwani..
    Dm             G           C
duh kang mas cah bagus.. pepujaning ati..

Music : Am Em F C Dm G C
        Am Em F C Dm G C

  C         G
sumilire.. angin dalu
      Am                Em
ngancani kangen marang sliramu
      F           C
masio durung biso ketemu
        Dm      G
tetepo njogo atiku..

C              G
lintang lan rembulan
      Am          Em
ing langit wengi iki..
F        C                 Dm       G
tansah kemerlipan ngancani ati kasmaran..

  F               G
matur nuwun kagem sedoyo
       C     G/B   Am
tresno lan setio niki..
      Dm             G           C
bakal tak jogo.. nganti tekaning pati..

Reff :
        Am         Em
  matur nuwun kang mas..
   F           C
  mboten blenjani..
      Dm        G         C
  sliramu njogo ati tekan sakniki..
   Am          Em     F         C
  mboten nggelani.. nopo nguciwani..
      Dm             G           C
  duh kang mas cah bagus.. pepujaning ati..

       Dm        G
  mugi Gusti maringi..
        C      G/B  Am
  restu marang dongaku..
       Dm        G         C    E
  sliramu dadi sigaraning atiku..

Music : Am Em F C Dm G C
        Am Em F C Dm G C

C              G
lintang lan rembulan
      Am          Em
ing langit wengi iki..
F        C                 Dm       G
tansah kemerlipan ngancani ati kasmaran..

  F               G
matur nuwun kagem sedoyo
       C     G/B   Am
tresno lan setio niki..
      Dm             G           C
bakal tak jogo.. nganti tekaning pati..

Reff :
        Am         Em
  matur nuwun kang mas..
   F           C
  mboten blenjani..
      Dm        G         C
  sliramu njogo ati tekan sakniki..
   Am          Em     F         C
  mboten nggelani.. nopo nguciwani..
      Dm             G           C
  duh kang mas cah bagus.. pepujaning ati..

       Dm        G
  mugi Gusti maringi..
        C      G/B  Am
  restu marang dongaku..
       Dm        G         C    E
  sliramu dadi sigaraning atiku..
matur nuwun kang mas..
mboten blenjani..
sliramu njogo ati tekan sakniki..
mboten nggelani.. nopo nguciwani..
duh kang mas cah bagus.. pepujaning ati..

Music...

sumilire.. angin dalu
ngancani kangen marang sliramu
masio durung biso ketemu
tetepo njogo atiku..

lintang lan rembulan
ing langit wengi iki..
tansah kemerlipan ngancani ati kasmaran..

matur nuwun kagem sedoyo
tresno lan setio niki..
bakal tak jogo.. nganti tekaning pati..

Reff :
  matur nuwun kang mas..
  mboten blenjani..
  sliramu njogo ati tekan sakniki..
  mboten nggelani.. nopo nguciwani..
  duh kang mas cah bagus.. pepujaning ati..

  mugi Gusti maringi..
  restu marang dongaku..
  sliramu dadi sigaraning atiku..

Music...

lintang lan rembulan
ing langit wengi iki..
tansah kemerlipan ngancani ati kasmaran..

matur nuwun kagem sedoyo
tresno lan setio niki..
bakal tak jogo.. nganti tekaning pati..

Reff :
  matur nuwun kang mas..
  mboten blenjani..
  sliramu njogo ati tekan sakniki..
  mboten nggelani.. nopo nguciwani..
  duh kang mas cah bagus.. pepujaning ati..

  mugi Gusti maringi..
  restu marang dongaku..
  sliramu dadi sigaraning atiku..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title