Chord Setyo Ngenteni - Surya Akbar feat. Ervin Sofia | Inschord

Chord Setyo Ngenteni - Surya Akbar feat. Ervin Sofia

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Setyo Ngenteni - Surya Akbar feat. Ervin Sofia :

Lirik Setyo Ngenteni - Surya Akbar feat. Ervin Sofia :

Intro : A B G#m C#m
        A B E..

E      B          C#m G#m
dik.. aku pamit lungo..
     A         B          E
lungaku.. mung sewates kerjo..
      A              B
tak jaluk kowe sabar ngenteni
G#m         C#m
aku mesti bali..
      A        B            E
jogo ati.. ojo mblenjani janji..

Music : A B G#m C#m
        A B E..

E         B         C#m      G#m
mas.. tak trimo opo keputusanmu..
 A        B           E
aku.. kan setia menunggu..
   A              B
ibarat dele wes dadi tempe..
G#m         C#m
tresnoku ro kowe..
         A         B        E
sing ati-ati tak enteni kabare..

Music : A B G#m C#m
        A B E..

Reff :
             A            B
  aku neng kene setio ngenteni
               G#m          C#m
  yo mung sliramu sing neng ati
             A
  sing tak suwun..
      B         E     E7
  ojo kowe ngeliyo ati..

           A          B
  lungaku iki amung sedelo
              G#m             C#m
  kanggo sliramu sing tak tresno..
          A         B         E
  penjalukku.. sing katah dedungo..

      A     B
  tresno.. iki..
       G#m         C#m
  ra bakal ilang tekan mati
    A               B         E  E7
  susah seneng.. ikhlas dilakoni..

     A           B
  yo mung.. sliramu..
        G#m        C#m
  sing ono neng atiku..
    A               B          E
  mugi Gusti tansah paringi restu..

Music : A B G#m C#m
        A B E..

E         B         C#m      G#m
mas.. tak trimo opo keputusanmu..
 A        B           E
aku.. kan setia menunggu..
   A              B
ibarat dele wes dadi tempe..
G#m         C#m
tresnoku ro kowe..
         A         B        E
sing ati-ati tak enteni kabare..

Music : A B G#m C#m
        A B E..

Reff :
             A            B
  aku neng kene setio ngenteni
               G#m          C#m
  yo mung sliramu sing neng ati
             A
  sing tak suwun..
      B         E     E7
  ojo kowe ngeliyo ati..

           A          B
  lungaku iki amung sedelo
              G#m             C#m
  kanggo sliramu sing tak tresno..
          A         B         E
  penjalukku.. sing katah dedungo..

             A            B
  aku neng kene setio ngenteni
               G#m          C#m
  yo mung sliramu sing neng ati
             A
  sing tak suwun..
      B         E     E7
  ojo kowe ngeliyo ati..

           A          B
  lungaku iki amung sedelo
              G#m             C#m
  kanggo sliramu sing tak tresno..
          A         B         E
  penjalukku.. sing katah dedungo..

      A     B
  tresno.. iki..
       G#m         C#m
  ra bakal ilang tekan mati
    A               B         E  E7
  susah seneng.. ikhlas dilakoni..

     A           B
  yo mung.. sliramu..
        G#m        C#m
  sing ono neng atiku..
    A               B          E  C#m
  mugi Gusti tansah paringi restu..
    F#m             B          A
  mugi Gusti tansah paringi restu..
  B   E  
  u u u..
dik.. aku pamit lungo..
lungaku.. mung sewates kerjo..
tak jaluk kowe sabar ngenteni
aku mesti bali..
jogo ati.. ojo mblenjani janji..

Music...

mas.. tak trimo opo keputusanmu..
aku.. kan setia menunggu..
ibarat dele wes dadi tempe..
tresnoku ro kowe..
sing ati-ati tak enteni kabare..

Music...

Reff :
  aku neng kene setio ngenteni
  yo mung sliramu sing neng ati
  sing tak suwun..
  ojo kowe ngeliyo ati..

  lungaku iki amung sedelo
  kanggo sliramu sing tak tresno..
  penjalukku.. sing katah dedungo..

  tresno.. iki..
  ra bakal ilang tekan mati
  susah seneng.. ikhlas dilakoni..

  yo mung.. sliramu..
  sing ono neng atiku..
  mugi Gusti tansah paringi restu..

Music...

mas.. tak trimo opo keputusanmu..
aku.. kan setia menunggu..
ibarat dele wes dadi tempe..
tresnoku ro kowe..
sing ati-ati tak enteni kabare..

Music...

Reff :
  aku neng kene setio ngenteni
  yo mung sliramu sing neng ati
  sing tak suwun..
  ojo kowe ngeliyo ati..

  lungaku iki amung sedelo
  kanggo sliramu sing tak tresno..
  penjalukku.. sing katah dedungo..

  aku neng kene setio ngenteni
  yo mung sliramu sing neng ati
  sing tak suwun..
  ojo kowe ngeliyo ati..

  lungaku iki amung sedelo
  kanggo sliramu sing tak tresno..
  penjalukku.. sing katah dedungo..

  tresno.. iki..
  ra bakal ilang tekan mati
  susah seneng.. ikhlas dilakoni..

  yo mung.. sliramu..
  sing ono neng atiku..
  mugi Gusti tansah paringi restu..
  mugi Gusti tansah paringi restu.. 
  u u u..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title