Chord Pujaan Hati - Surya Akbar feat Della Rosa | Inschord

Chord Pujaan Hati - Surya Akbar feat Della Rosa

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Pujaan Hati - Surya Akbar feat Della Rosa :

Lirik Pujaan Hati - Surya Akbar feat Della Rosa :

Intro : G#m  D#  G#m  D# G#m D# G#m

   D#        A#      Cm
esemu.. sing gawe ayeme ati..
      G#          A#       D#
tekan seprene aku ra iso lali..
      G#         A#
tak titipke roso kangenku
      Gm        Cm
lewat sumilire angin ndalu
        G#        A#       Cm
yo mung siji sliramu ning atiku..

Music : D# G#m D# A#

    D#     A#         Cm
gedene.. roso pengarepku..
     G#          A#        D#
urip sesandingan karo sliramu..
    G#          A#
aku yo mung iso dedungo
      Gm              Cm
nyenyuwun marang sing Kuoso
     G#         A#      Cm    A#
mugo katresnan iki dadi nyoto..

Reff :
             D#         A#
  rino wengi tansah kelingan..
               Cm            Gm
  yo mung sliramu sing ning angan angan
   G#          D#
  opo iki sing jenenge
       Fm           A#
  wong nandang kasmaran..

             D#        A#
  tresnoku tulus soko ati
              Cm            Gm
  kanggo sliramu sing tak anti anti..
    G#               D#
  langit bumi sing dadi saksi
       Fm          A#       D#
  mung kanggo kowe pujaan hati..

Music : D# Dm Cm...
        Cm G#m D# A#

    D#     A#         Cm
gedene.. roso pengarepku..
     G#          A#        D#
urip sesandingan karo sliramu..
    G#          A#
aku yo mung iso dedungo
      Gm              Cm
nyenyuwun marang sing Kuoso
     G#         A#      Cm    A#
mugo katresnan iki dadi nyoto..

Reff :
             D#         A#
  rino wengi tansah kelingan..
               Cm            Gm
  yo mung sliramu sing ning angan angan
   G#          D#
  opo iki sing jenenge
       Fm           A#
  wong nandang kasmaran..

             D#        A#
  tresnoku tulus soko ati
              Cm            Gm
  kanggo sliramu sing tak anti anti..
    G#               D#
  langit bumi sing dadi saksi
       Fm          A#       D#  B
  mung kanggo kowe pujaan hati..

Reff : (Overtone)
             E          B
  rino wengi tansah kelingan..
               C#m           G#m
  yo mung sliramu sing ning angan angan
   A           E
  opo iki sing jenenge
       F#m          B
  wong nandang kasmaran..

             E         B
  tresnoku tulus soko ati
              C#m           G#m
  kanggo sliramu sing tak anti anti..
    A                E
  langit bumi sing dadi saksi
       F#m         B        E
  mung kanggo kowe pujaan hati..

  A        B
kuati dongane..
   G#m        C#m
pasrahke karo sing gawe
    A             B        E
aku lan kowe mugo dadi jodone..

Outro : F#m B E Am E
esemu.. sing gawe ayeme ati..
tekan seprene aku ra iso lali..
tak titipke roso kangenku
lewat sumilire angin ndalu
yo mung siji sliramu ning atiku..

Music...

gedene.. roso pengarepku..
urip sesandingan karo sliramu..
aku yo mung iso dedungo
nyenyuwun marang sing Kuoso
mugo katresnan iki dadi nyoto..

Reff :
  rino wengi tansah kelingan..
  yo mung sliramu sing ning angan angan
  opo iki sing jenenge
  wong nandang kasmaran..

  tresnoku tulus soko ati
  kanggo sliramu sing tak anti anti..
  langit bumi sing dadi saksi
  mung kanggo kowe pujaan hati..

Music...

gedene.. roso pengarepku..
urip sesandingan karo sliramu..
aku yo mung iso dedungo
nyenyuwun marang sing Kuoso
mugo katresnan iki dadi nyoto..

Reff :
  rino wengi tansah kelingan..
  yo mung sliramu sing ning angan angan
  opo iki sing jenenge
  wong nandang kasmaran..

  tresnoku tulus soko ati
  kanggo sliramu sing tak anti anti..
  langit bumi sing dadi saksi
  mung kanggo kowe pujaan hati..

Reff : (Overtone)
  rino wengi tansah kelingan..
  yo mung sliramu sing ning angan angan
  opo iki sing jenenge
  wong nandang kasmaran..

  tresnoku tulus soko ati
  kanggo sliramu sing tak anti anti..
  langit bumi sing dadi saksi
  mung kanggo kowe pujaan hati..

kuati dongane..
pasrahke karo sing gawe
aku lan kowe mugo dadi jodone..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title