Chord Pasrah Karo Gusti - Syafa Inema | Inschord

Chord Pasrah Karo Gusti - Syafa Inema

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Pasrah Karo Gusti - Syafa Inema :

Lirik Pasrah Karo Gusti - Syafa Inema :

Intro : E  B  C#m F# B  F#

      B
kok koyok ngene
       E                B
rasane wong nandang tresno..
  E        B
nelongso rasane
      C#m            F#
ora biso nyanding kowe..

  B             E          B
paringono kuat ati biso nompo..
E         B
nyawang kowe..
       C#m      F#      B
sesandingan ro wong liyo..

    C#m
aku pancen wong sepele
         D#m         G#m
wong tuwamu nyepelekne
      C#m       F#             B
sadar diri aku mung balungan kere..

Reff :
     G#m
  Gusti paring kuat atiku iki
                F#                    B
  wong sing tak tresno tego menghianati..
     G#m
  Gusti paring sabar atiku iki..
      F#                        B
  aku ngerti tresno rakudu duweni..
 
    C#m     F#          B   F#/A# G#m
  lilo ora lilo.. aku ikhlas legowo
          C#m        F#              B
  nyawang kowe.. di sanding wong liyo..

Music : C#m  D#m  E F# B..
        G#m G#m F# B
        G#m G#m F# B F#

      B
kok koyok ngene
       E                B
rasane wong nandang tresno..
  E        B
nelongso rasane
      C#m            F#
ora biso nyanding kowe..

  B             E          B
paringono kuat ati biso nompo..
E         B
nyawang kowe..
       C#m      F#      B
sesandingan ro wong liyo..

    C#m
aku pancen wong sepele
         D#m         G#m
wong tuwamu nyepelekne
      C#m       F#             B
sadar diri aku mung balungan kere..

Reff :
     G#m
  Gusti paring kuat atiku iki
                F#                    B
  wong sing tak tresno tego menghianati..
     G#m
  Gusti paring sabar atiku iki..
      F#                        B
  aku ngerti tresno rakudu duweni..

    C#m     F#          B   F#/A# G#m
  lilo ora lilo.. aku ikhlas legowo
          C#m        F#              B
  nyawang kowe.. di sanding wong liyo..
    C#m     F#          B   F#/A# G#m
  lilo ora lilo.. aku ikhlas legowo
          C#m        F#              B
  nyawang kowe.. di sanding wong liyo..
kok koyok ngene
rasane wong nandang tresno..
nelongso rasane
ora biso nyanding kowe..

paringono kuat ati biso nompo..
nyawang kowe..
sesandingan ro wong liyo..

aku pancen wong sepele
wong tuwamu nyepelekne
sadar diri aku mung balungan kere..

Reff :
  Gusti paring kuat atiku iki
  wong sing tak tresno tego menghianati..
  Gusti paring sabar atiku iki..
  aku ngerti tresno rakudu duweni..
 
  lilo ora lilo.. aku ikhlas legowo
  nyawang kowe.. di sanding wong liyo..

Music...

kok koyok ngene
rasane wong nandang tresno..
nelongso rasane
ora biso nyanding kowe..

paringono kuat ati biso nompo..
nyawang kowe..
sesandingan ro wong liyo..

aku pancen wong sepele
wong tuwamu nyepelekne
sadar diri aku mung balungan kere..

Reff :
  Gusti paring kuat atiku iki
  wong sing tak tresno tego menghianati..
  Gusti paring sabar atiku iki..
  aku ngerti tresno rakudu duweni..

  lilo ora lilo.. aku ikhlas legowo
  nyawang kowe.. di sanding wong liyo..
  lilo ora lilo.. aku ikhlas legowo
  nyawang kowe.. di sanding wong liyo..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title