Chord Nyalon Mantu - Swarakata | Inschord

Chord Nyalon Mantu - Swarakata

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Nyalon Mantu - Swarakata :

Lirik Nyalon Mantu - Swarakata :

Intro : G  G  C  Bm  C D G..

G        D        Em          Bm
wis bola bali.. kowe tak sambati..
  C          G        Am        D
pahit legi.. uripku.. tok ngerteni..
 G        D      Em           Bm
aku loro ati.. kowe sing nambani..
    C        G        C     D   G
tak akoni.. sliramu.. ngademke ati..

G   Em          C
senadyan.. le kekancan..
    D            G
wis koyo yang-yangan..
    Em          C
senadyan.. le gojegan..
   D       G
ra ono batesan..
          Am    Cm          D
ning nyatane.. iki.. ora gampang..

Reff :
   C       D            G
  aku.. ra tekan nyampekne..
      Em          Am
  tresnoku nggo kowe..
     D          G            G7
  mergo le kekancan kadung suwe..

    C        D           G
  nanging.. aku pengen sowan..
    Em          Am
  moro ning omahmu..
     B           Em
  nyalon dadi mantu..

Music : Am D G Em
        Am D G G7
        Am D Bm Em
        Am D G D

G         D      Em         Bm
jaman semono.. dolanku ro kowe..
   C              G
ngalor ngidul.. bebarengan
Am           D
saking cedak'e..
 G           D     Em          Bm
ono roso tresno.. ora tak rasakke
  C        G         C   D    G
tibo saiki dongaku.. jodoku kowe..

G   Em          C
senadyan.. le kekancan..
    D            G
wis koyo yang-yangan..
    Em          C
senadyan.. le gojegan..
   D       G
ra ono batesan..
          Am    Cm          D
ning nyatane.. iki.. ora gampang..

Reff :
   Am      D            G
  aku.. ra tekan nyampekne..
      Em          Am
  tresnoku nggo kowe..
     D          G            G7
  mergo le kekancan kadung suwe..

    Am       D           G
  nanging.. aku pengen sowan..
    Em          Am
  moro ning omahmu..
     B           Em
  nyalon dadi mantu..

Reff : (Overtone)
      Bm      E         A
  mungkin.. jalaran kulino..
       F#m      Bm
  sing maune konco..
    Em        A
  suwe-suwe malah dadi tresno..

    Bm      E         A
  mugi.. Gusti ngijabahi
     F#m      Bm
  penjalukku iki
   C#         F#m
  awak dewe rabi.. ooh..

    Bm      E         A
  mugi.. Gusti ngijabahi..
     F#m      Bm
  penjalukku iki..
   C#         F#m-F-E-D#m C#.. -F# F#
  awak dewe rabi..
wis bola bali.. kowe tak sambati..
pahit legi.. uripku.. tok ngerteni..
aku loro ati.. kowe sing nambani..
tak akoni.. sliramu.. ngademke ati..

senadyan.. le kekancan..
wis koyo yang-yangan..
senadyan.. le gojegan..
ra ono batesan..
ning nyatane.. iki.. ora gampang..

Reff :
  aku.. ra tekan nyampekne..
  tresnoku nggo kowe..
  mergo le kekancan kadung suwe..

  nanging.. aku pengen sowan..
  moro ning omahmu..
  nyalon dadi mantu..

Music...

jaman semono.. dolanku ro kowe..
ngalor ngidul.. bebarengan
saking cedak'e..
ono roso tresno.. ora tak rasakke
tibo saiki dongaku.. jodoku kowe..

senadyan.. le kekancan..
wis koyo yang-yangan..
senadyan.. le gojegan..
ra ono batesan..
ning nyatane.. iki.. ora gampang..

Reff :
  aku.. ra tekan nyampekne..
  tresnoku nggo kowe..
  mergo le kekancan kadung suwe..

  nanging.. aku pengen sowan..
  moro ning omahmu..
  nyalon dadi mantu..

Reff : (Overtone)
  mungkin.. jalaran kulino..
  sing maune konco..
  suwe-suwe malah dadi tresno..

  mugi.. Gusti ngijabahi
  penjalukku iki
  awak dewe rabi.. ooh..

  mugi.. Gusti ngijabahi..
  penjalukku iki..
  awak dewe rabi..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title