Chord Kabogoh Goblog - Superiots | Inschord

Chord Kabogoh Goblog - Superiots

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Kabogoh Goblog - Superiots :

Lirik Kabogoh Goblog - Superiots :

Intro : A  A  A  D E (4x)

Untuk tab A-nya

A = A-C#m-D-E
A = A-E-D-C#m
A = A-C#m-D-E

A                 D
timimitina sia nu bogoh ka aing
    E
sakiyeu hirup aing
        A
eceuk sia kajeun teuing..

A                      D
henteu munapik aing ge resep ka sia
    E
asalkeun sia bageur
        A
ku aing ge ditarima..

A                    D
geus rada lila sia mulai loba gaya
     E
ngarasa sia boga
        A
ka aing wani ngahina..

A                  D
aing ge nyaho sia osok ngabobodo
    E
culangung ditukangeun
       A
sia anggap aing bodo..

Reff :
        D             A
  (ah dasar sia teu boga hate..)
       E                     A
  ngarasa sia beunghar sia hayang sadaekna
       D               A
  (kabogoh aing jig geura mantog..)
        E               (A)
  dasar sia kabogoh nu goblog..

Music : A  A  A  D E (2x)

A                 D
timimitina sia nu bogoh ka aing
    E
sakiyeu hirup aing
        A
eceuk sia kajeun teuing..

A                      D
henteu munapik aing ge resep ka sia
    E
asalkeun sia bageur
        A
ku aing ge ditarima..

A                    D
geus rada lila sia mulai loba gaya
     E
ngarasa sia boga
        A
ka aing wani ngahina..

A                  D
aing ge nyaho sia osok ngabobodo
    E
culangung ditukangeun
       A
sia anggap aing bodo..

Reff :
        D             A
  (ah dasar sia teu boga hate..)
       E                     A
  ngarasa sia beunghar sia hayang sadaekna
       D               A
  (kabogoh aing jig geura mantog..)
        E               (A)
  dasar sia kabogoh nu goblog..

Music : A G# F# E (2x)
        D C#m Bm A (2x)
        A G# F# E (2x)
        D C#m Bm A
        D C#m Bm E..

Reff :
        D             A
  (ah dasar sia teu boga hate..)
       E                     A
  ngarasa sia beunghar sia hayang sadaekna
       D               A
  (kabogoh aing jig geura mantog..)
        E                A
  dasar sia kabogoh nu goblog..

        D             A
  (ah dasar sia teu boga hate..)
       E                     A
  ngarasa sia beunghar sia hayang sadaekna
       D               A
  (kabogoh aing jig geura mantog..)
        E                A
  dasar sia kabogoh nu goblog..
        E                A
  dasar sia kabogoh nu goblog..
        E                A
  dasar sia kabogoh nu goblog..
        E                F# E D C#m D
  dasar sia kabogoh nu goblog....
  G#-A
  goblog..
timimitina sia nu bogoh ka aing
sakiyeu hirup aing
eceuk sia kajeun teuing..

henteu munapik aing ge resep ka sia
asalkeun sia bageur
ku aing ge ditarima..

geus rada lila sia mulai loba gaya
ngarasa sia boga
ka aing wani ngahina..

aing ge nyaho sia osok ngabobodo
culangung ditukangeun
sia anggap aing bodo..

Reff :
  (ah dasar sia teu boga hate..)
  ngarasa sia beunghar sia hayang sadaekna
  (kabogoh aing jig geura mantog..)
  dasar sia kabogoh nu goblog..

Music...

timimitina sia nu bogoh ka aing
sakiyeu hirup aing
eceuk sia kajeun teuing..

henteu munapik aing ge resep ka sia
asalkeun sia bageur
ku aing ge ditarima..

geus rada lila sia mulai loba gaya
ngarasa sia boga
ka aing wani ngahina..

aing ge nyaho sia osok ngabobodo
culangung ditukangeun
sia anggap aing bodo..

Reff :
  (ah dasar sia teu boga hate..)
  ngarasa sia beunghar sia hayang sadaekna
  (kabogoh aing jig geura mantog..)
  dasar sia kabogoh nu goblog..

Music...

Reff :
  (ah dasar sia teu boga hate..)
  ngarasa sia beunghar sia hayang sadaekna
  (kabogoh aing jig geura mantog..)
  dasar sia kabogoh nu goblog..

  (ah dasar sia teu boga hate..)
  ngarasa sia beunghar sia hayang sadaekna
  (kabogoh aing jig geura mantog..)
  dasar sia kabogoh nu goblog..
  dasar sia kabogoh nu goblog..
  dasar sia kabogoh nu goblog..
  dasar sia kabogoh nu goblog....
  goblog..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title