Chord Janji Jiwa - Syafa Inema | Inschord

Chord Janji Jiwa - Syafa Inema

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Janji Jiwa - Syafa Inema :

Lirik Janji Jiwa - Syafa Inema :

Intro : G D Em D (4x)

D           G
gedene roso tresnoku
  A               D
luweh gedene roso tresnamu
    D                    G
tresno ora nyawang bondo lan dunyo
    A                 D
tresno jalaran soko kulino..
 
       Em            D
aku janji rabakal ngelio
         Em             D
tresno suciku bakal tak jogo
     Em                D
aduh sayang aku kangen kowe
       Em                 D
adoh kowe pas lagi kangen kangene..

Music : G A D..

Reff :
          G                     D
  kerlipe lintang tak titipne kangenku
           Em               D
  sawangen aku kang dilanda rindu
          G                  D
  cahyane mbulan kancanono wengiku
            Em            D
  tulung sampekno salam kangenku..

           G           D
  sawangen kae langite mendung
         Em              D
  adoh kowe atiku keroso bingung
            G
  kan ku pastikan
                 D
  dirimu yang slalu kusayang
          Em               D
  janji jiwaku takkan terlupakan..

Music : G D Em D (2x)

D           G
gedene roso tresnoku
  A               D
luweh gedene roso tresnamu
    D                    G
tresno ora nyawang bondo lan dunyo
    A                 D
tresno jalaran soko kulino..
 
       Em            D
aku janji rabakal ngelio
         Em             D
tresno suciku bakal tak jogo
     Em                D
aduh sayang aku kangen kowe
       Em                 D
adoh kowe pas lagi kangen kangene..

Music : G A D..

Reff :
          G                     D
  kerlipe lintang tak titipne kangenku
           Em               D
  sawangen aku kang dilanda rindu
          G                  D
  cahyane mbulan kancanono wengiku
            Em            D
  tulung sampekno salam kangenku..

           G           D
  sawangen kae langite mendung
         Em              D
  adoh kowe atiku keroso bingung
            G
  kan ku pastikan
                 D
  dirimu yang slalu kusayang
          Em               D
  janji jiwaku takkan terlupakan..

Music : G D Em D (2x)

Reff :
          G                     D
  kerlipe lintang tak titipne kangenku
           Em               D
  sawangen aku kang dilanda rindu
          G                  D
  cahyane mbulan kancanono wengiku
            Em            D
  tulung sampekno salam kangenku..

           G           D
  sawangen kae langite mendung
         Em              D
  adoh kowe atiku keroso bingung
            G
  kan ku pastikan
                 D
  dirimu yang slalu kusayang
          Em               D
  janji jiwaku takkan terlupakan..
gedene roso tresnoku
luweh gedene roso tresnamu
tresno ora nyawang bondo lan dunyo
tresno jalaran soko kulino..
 
aku janji rabakal ngelio
tresno suciku bakal tak jogo
aduh sayang aku kangen kowe
adoh kowe pas lagi kangen kangene..

Music...

Reff :
  kerlipe lintang tak titipne kangenku
  sawangen aku kang dilanda rindu
  cahyane mbulan kancanono wengiku
  tulung sampekno salam kangenku..

  sawangen kae langite mendung
  adoh kowe atiku keroso bingung
  kan ku pastikan
  dirimu yang slalu kusayang
  janji jiwaku takkan terlupakan..

Music...

gedene roso tresnoku
luweh gedene roso tresnamu
tresno ora nyawang bondo lan dunyo
tresno jalaran soko kulino..
 
aku janji rabakal ngelio
tresno suciku bakal tak jogo
aduh sayang aku kangen kowe
adoh kowe pas lagi kangen kangene..

Music...

Reff :
  kerlipe lintang tak titipne kangenku
  sawangen aku kang dilanda rindu
  cahyane mbulan kancanono wengiku
  tulung sampekno salam kangenku..

  sawangen kae langite mendung
  adoh kowe atiku keroso bingung
  kan ku pastikan
  dirimu yang slalu kusayang
  janji jiwaku takkan terlupakan..

Music...

Reff :
  kerlipe lintang tak titipne kangenku
  sawangen aku kang dilanda rindu
  cahyane mbulan kancanono wengiku
  tulung sampekno salam kangenku..

  sawangen kae langite mendung
  adoh kowe atiku keroso bingung
  kan ku pastikan
  dirimu yang slalu kusayang
  janji jiwaku takkan terlupakan..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title