Chord Ikhlas Ati - Suryanto Siregar | Inschord

Chord Ikhlas Ati - Suryanto Siregar

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Ikhlas Ati - Suryanto Siregar :

Lirik Ikhlas Ati - Suryanto Siregar :

not found
Intro : D A Bm F#m
        G D Em A..

  D           A
biyen tau ono tresno
    Bm             F#m
tresnaku marang sliramu
   G         D
saiki gari kenangan
      Em       A
tresnamu saiki ilang..

Music : G A D..

    D           A
tak cobo nglalekke kowe
    Bm           F#m
lan nompo kasunyatane
     G             D
janjimu kabeh mung palsu
      G        A         D
sak senengmu.. sak bahagiamu..

Music : G A D..

    Bm           F#m
ora tak nggo pikiran..
        G        D
timbang soyo kelaran..
      G
di loske wae
         A          D
Gusti mboten nate sare..

Music : G A F#m Bm
        G A D..

Reff :
   G           A          D
  aku tansah.. ikhlas nerimo..
         G             A
  tresno sing tak perjuangke
             D
  jebul mbok siak-siakke..
    G     A
  mugo.. oleh ganti
        F#m         Bm
  ojo getun tibo mburi
          G         A           D
  wis nglarani.. atiku sing gemati..

Music : G A F#m Bm
        G A D..
        G A F#m Bm
        G A D..

    D           A
tak cobo nglalekke kowe
    Bm        F#m
lan nompo kasunyatane
     G             D
janjimu kabeh mung palsu
      G        A         D
sak senengmu.. sak bahagiamu..

Music : G A D..

    Bm           F#m
ora tak nggo pikiran..
        G        D
timbang soyo kelaran..
      G
di loske wae
         A          D
Gusti mboten nate sare..

Music : G A F#m Bm
     G A D..

Reff :
   G           A          D
  aku tansah.. ikhlas nerimo..
         G             A
  tresno sing tak perjuangke
             D
  jebul mbok siak-siakke..
    G     A
  mugo.. oleh ganti
        F#m         Bm
  ojo getun tibo mburi
          G         A           D
  wis nglarani.. atiku sing gemati..

   G           A          D
  aku tansah.. ikhlas nerimo..
         G             A
  tresno sing tak perjuangke
             D
  jebul mbok siak-siakke..
    G     A
  mugo.. oleh ganti
        F#m         Bm
  ojo getun tibo mburi
          G         A           D
  wis nglarani.. atiku sing gemati..
            G       A           D
  wis nglarani.. atiku sing gemati..
biyen tau ono tresno
tresnaku marang sliramu
saiki gari kenangan
tresnamu saiki ilang..

Music...

tak cobo nglalekke kowe
lan nompo kasunyatane
janjimu kabeh mung palsu
sak senengmu.. sak bahagiamu..

Music...

ora tak nggo pikiran..
timbang soyo kelaran..
di loske wae
Gusti mboten nate sare..

Music...

Reff :
  aku tansah.. ikhlas nerimo..
  tresno sing tak perjuangke
  jebul mbok siak-siakke..
  mugo.. oleh ganti
  ojo getun tibo mburi
  wis nglarani.. atiku sing gemati..

Music...

tak cobo nglalekke kowe
lan nompo kasunyatane
janjimu kabeh mung palsu
sak senengmu.. sak bahagiamu..

Music...

ora tak nggo pikiran..
timbang soyo kelaran..
di loske wae
Gusti mboten nate sare..

Music...

Reff :
  aku tansah.. ikhlas nerimo..
  tresno sing tak perjuangke
  jebul mbok siak-siakke..
  mugo.. oleh ganti
  ojo getun tibo mburi
  wis nglarani.. atiku sing gemati..

  aku tansah.. ikhlas nerimo..
  tresno sing tak perjuangke
  jebul mbok siak-siakke..
  mugo.. oleh ganti
  ojo getun tibo mburi
  wis nglarani.. atiku sing gemati..
  wis nglarani.. atiku sing gemati..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title