Chord Gandeng Liyane - Syafa Inema | Inschord

Chord Gandeng Liyane - Syafa Inema

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Gandeng Liyane - Syafa Inema :

Lirik Gandeng Liyane - Syafa Inema :

Intro : C..

               F    G   C
janji rabakal ono.. ati sing liyo..
Am           Dm     G       C
nanging nyatane.. saikine cidro..
C7       F    G             C
panase geni.. kang ngobong ati..
Am        Dm          G      C   C7
tego mentolo.. kowe nglarani ati..

Music : F G C C7
        Dm G C..

              Dm
aku ngomong salah..
      G           C
aku meneng soyo salah..
      Am        Dm
opo kowe ra kelingan
        G          C
susah seneng bebarengan..

  C      Dm        G        C
roso ati iki.. kok gawe ampiran..
Am        Dm         G         C
opo kok kiro.. atiku iki kos kosan..

Reff :
            F    G          C
  wis tak cobo.. tak kuat kuatne..
  Am         Dm      G             C
   nyawang kowe.. gandeng karo..
  C7      F    G         Am
  panyuwunku.. karo sliramu..
         Dm     G             C
  mugo kowe ora getun ninggal aku..

Music : F G C..

               F    G   C
janji rabakal ono.. ati sing liyo..
Am           F      G       C
nanging nyatane.. saikine cidro..
C7       F    G             C
panase geni.. kang ngobong ati..
Am        F           G      C
tego mentolo.. kowe nglarani ati..

Music : F  Fm
        C  G  C  G
        F G C..

              Dm
aku ngomong salah..
      G           C
aku meneng soyo salah..
      Am        Dm
opo kowe ra kelingan
        G          C
susah seneng bebarengan..

  C      Dm        G        C
roso ati iki.. kok gawe ampiran..
Am        Dm         G         C
opo kok kiro.. atiku iki kos kosan..

Reff :
            F    G          C
  wis tak cobo.. tak kuat kuatne..
  Am         Dm      G             C
   nyawang kowe.. gandeng karo liyane..
  C7      F    G         Am
  panyuwunku.. karo sliramu..
         Dm     G             C
  mugo kowe ora getun ninggal aku..

Music : F G C..

               F    G   C
janji rabakal ono.. ati sing liyo..
Am           F      G       C
nanging nyatane.. saikine cidro..
C7       F    G             C
panase geni.. kang ngobong ati..
Am        Dm          G      C
tego mentolo.. kowe nglarani ati..

               F    G   C
janji rabakal ono.. ati sing liyo..
Am           F      G       C
nanging nyatane.. saikine cidro..
C7       F    G             C
panase geni.. kang ngobong ati..
Am        Dm          G      C
tego mentolo.. kowe nglarani ati..

Outro : F Fm C..
janji rabakal ono.. ati sing liyo..
nanging nyatane.. saikine cidro..
panase geni.. kang ngobong ati..
tego mentolo.. kowe nglarani ati..

Music...

aku ngomong salah..
aku meneng soyo salah..
opo kowe ra kelingan
susah seneng bebarengan..

roso ati iki.. kok gawe ampiran..
opo kok kiro.. atiku iki kos kosan..

Reff :
  wis tak cobo.. tak kuat kuatne..
  nyawang kowe.. gandeng karo..
  panyuwunku.. karo sliramu..
  mugo kowe ora getun ninggal aku..

Music...

janji rabakal ono.. ati sing liyo..
nanging nyatane.. saikine cidro..
panase geni.. kang ngobong ati..
tego mentolo.. kowe nglarani ati..

Music...

aku ngomong salah..
aku meneng soyo salah..
opo kowe ra kelingan
susah seneng bebarengan..

roso ati iki.. kok gawe ampiran..
opo kok kiro.. atiku iki kos kosan..

Reff :
  wis tak cobo.. tak kuat kuatne..
  nyawang kowe.. gandeng karo liyane..
  panyuwunku.. karo sliramu..
  mugo kowe ora getun ninggal aku..

Music...

janji rabakal ono.. ati sing liyo..
nanging nyatane.. saikine cidro..
panase geni.. kang ngobong ati..
tego mentolo.. kowe nglarani ati..

janji rabakal ono.. ati sing liyo..
nanging nyatane.. saikine cidro..
panase geni.. kang ngobong ati..
tego mentolo.. kowe nglarani ati..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title