Chord Tresno Mencla-Mencle - Tangkled Official | Inschord

Chord Tresno Mencla-Mencle - Tangkled Official

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Tresno Mencla-Mencle - Tangkled Official :

Lirik Tresno Mencla-Mencle - Tangkled Official :

Intro : G A F#m Bm Em A D D7
        G A F#m Bm Em A D..

       G             A       F#m
matursuwun wes gelem nerimo aku..
         Bm           Em
nate singgah ning uripku..
        A            D         D7
yo ra suwe tapi.. kelingan rasane..
   G        A           F#m         Bm
mlaku bebarengan.. karo gandengan tangan..
       Em         A          D
mugo kowe tak.. sayang temenanan..

 D      A       Bm
opo.. kowe ora eleng..
   G       F#m          Em
janji.. janjimu seng mbiyen..
  G         A            D          Bm
tau ngomong tresno saiki malah ngeliyo..
          G       A        D
karo wong liyo.. aku ora lilo..

Reff :
   G        A
  aku raiso nerimo..
    D            Bm
  kowe nggandeng wong liyo
    G        A           D  D7
  kae kowe tau ngomong piye..
    G            A
  rabakal ninggalke aku
    D          Bm
  tapi nyatane palsu..
        G            A           D D7
  tresnamu mencla-mencle dupak wae..

Music : G A F#m Bm Em A D D7
        G A F#m Bm Em A D

 D                   G
aku seng berjuang.. aku seng kelaran..
  Em                     G         A
kowe mileh dalan dewe.. amergo kahanan..
D              G
maju kelaran.. mundur kelangan..
       Em             A         D
mugo kowe ntok sing luweh temenanan..

 D      A       Bm
opo.. kowe ora eleng..
   G       F#m          Em
janji.. janjimu seng mbiyen..
  G         A            D          Bm
tau ngomong tresno saiki malah ngeliyo..
          G       A        D
karo wong liyo.. aku ora lilo..

Reff :
   G        A
  aku raiso nerimo..
    D            Bm
  kowe nggandeng wong liyo
    G        A           D  D7
  kae kowe tau ngomong piye..
    G            A
  rabakal ninggalke aku
    D          Bm
  tapi nyatane palsu..
        G            A           D
  tresnamu mencla-mencle dupak wae..

   G        A
  aku raiso nerimo..
    D            Bm
  kowe nggandeng wong liyo
    G        A           D  D7
  kae kowe tau ngomong piye..
    G            A
  rabakal ninggalke aku
    D          Bm
  tapi nyatane palsu..
        G            A           D
  tresnamu mencla-mencle dupak wae..
        G            A           D
  tresnamu mencla-mencle dupak wae..
        G            A           D
  tresnamu mencla-mencle dupak wae..
matursuwun wes gelem nerimo aku..
nate singgah ning uripku..
yo ra suwe tapi.. kelingan rasane..
mlaku bebarengan.. karo gandengan tangan..
mugo kowe tak.. sayang temenanan..

opo.. kowe ora eleng..
janji.. janjimu seng mbiyen..
tau ngomong tresno saiki malah ngeliyo..
karo wong liyo.. aku ora lilo..

Reff :
  aku raiso nerimo..
  kowe nggandeng wong liyo
  kae kowe tau ngomong piye..
  rabakal ninggalke aku
  tapi nyatane palsu..
  tresnamu mencla-mencle dupak wae..

Music...

aku seng berjuang.. aku seng kelaran..
kowe mileh dalan dewe.. amergo kahanan..
maju kelaran.. mundur kelangan..
mugo kowe ntok sing luweh temenanan..

opo.. kowe ora eleng..
janji.. janjimu seng mbiyen..
tau ngomong tresno saiki malah ngeliyo..
karo wong liyo.. aku ora lilo..

Reff :
  aku raiso nerimo..
  kowe nggandeng wong liyo
  kae kowe tau ngomong piye..
  rabakal ninggalke aku
  tapi nyatane palsu..
  tresnamu mencla-mencle dupak wae..

  aku raiso nerimo..
  kowe nggandeng wong liyo
  kae kowe tau ngomong piye..
  rabakal ninggalke aku
  tapi nyatane palsu..
  tresnamu mencla-mencle dupak wae..
  tresnamu mencla-mencle dupak wae..
  tresnamu mencla-mencle dupak wae..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title