Lirik & Chord Lagu Tak Lilo Lungamu - Tiara Amora feat. Harnawa | Inschord

Lirik & Chord Lagu Tak Lilo Lungamu - Tiara Amora feat. Harnawa

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Tak Lilo Lungamu - Tiara Amora feat. Harnawa :

Lirik Tak Lilo Lungamu - Tiara Amora feat. Harnawa :

Intro : Dm Gm C F
        A# Gm A Dm
        Dm Gm C F
        A# Gm A Dm

Dm                     Gm
langit mendung sing dadi saksi..
C                    F
trenyuh rasane nelongso ning ati..
A#                Gm
naliko pupus tresno iki..
         A
ra ngiro wis nduwe ganti..
        Dm                A
sliramu sing tak tresnani..

Dm               Gm
pancene abot nandang tresno..
C                   F
naliko adoh jarak'e sliramu..
A#                 Gm
ra kuoso nrimo tresno liyo..
        A
mergo kudu nompo..
      Dm
jejodohan wong tuwo..

Music : Gm A Dm

Reff :
  Dm              Gm
  yo wis kudu tak lilakne..
         C         F
  yen pancen iki dalane..
        A#           Gm
  sing apik kanggo tresnamu
         A           Dm     A     
  mugo biso mulyo saklawase..

  Dm           Gm
  senadyan aku nelongso..
         C             F
  nangis sak jeroning atiku..
         A#                 Gm
  tresno tak rewangi kanggo sliramu
           A               Dm     A
  pungkase sing nyanding dudu aku..

  Dm             Gm
  yen pancen iki salahku..
       C            F
  pangapuroku tulus atiku..
       A#                   Gm 
  dadi pengiling crito sing tak tulis
           A         Dm
  lewat tembang asmorondono..

Music : Dm Gm C F
        A# Em A Dm
        Dm Gm C F
        A# Em A Dm A

Dm                     Gm
langit mendung sing dadi saksi..
C                    F
trenyuh rasane nelongso ning ati..
A#                Gm
naliko pupus tresno iki..
         A
ra ngiro wis nduwe ganti..
        Dm
sliramu sing tak tresnani..

Music : Gm A Dm

Reff :
  Dm              Gm
  yo wis kudu tak lilakne..
         C         F
  yen pancen iki dalane..
        A#           Gm
  sing apik kanggo tresnamu
         A           Dm     A     
  mugo biso mulyo saklawase..

  Dm           Gm
  senadyan aku nelongso..
         C             F
  nangis sak jeroning atiku..
         A#                 Gm
  tresno tak rewangi kanggo sliramu
           A               Dm     A
  pungkase sing nyanding dudu aku..

  Dm             Gm
  yen pancen iki salahku..
       C            F
  pangapuroku tulus atiku..
       A#                   Gm 
  dadi pengiling crito sing tak tulis
           A          Dm    A
  lewat tembang asmorondono..

  Dm              Gm
  yo wis kudu tak lilakne..
         C         F
  yen pancen iki dalane..
        A#           Gm
  sing apik kanggo tresnamu
         A           Dm     A     
  mugo biso mulyo saklawase..

  Dm           Gm
  senadyan aku nelongso..
         C             F
  nangis sak jeroning atiku..
         A#                 Gm
  tresno tak rewangi kanggo sliramu
           A               Dm     A
  pungkase sing nyanding dudu aku..

  Dm             Gm
  yen pancen iki salahku..
       C            F
  pangapuroku tulus atiku..
       A#                   Gm 
  dadi pengiling crito sing tak tulis
           A          Dm
  lewat tembang asmorondono..
langit mendung sing dadi saksi..
trenyuh rasane nelongso ning ati..
naliko pupus tresno iki..
ra ngiro wis nduwe ganti..
sliramu sing tak tresnani..

pancene abot nandang tresno..
naliko adoh jarak'e sliramu..
ra kuoso nrimo tresno liyo..
mergo kudu nompo..
jejodohan wong tuwo..

Music...

Reff :
  yo wis kudu tak lilakne..
  yen pancen iki dalane..
  sing apik kanggo tresnamu 
  mugo biso mulyo saklawase..

  senadyan aku nelongso..
  nangis sak jeroning atiku..
  tresno tak rewangi kanggo sliramu
  pungkase sing nyanding dudu aku..

  yen pancen iki salahku..
  pangapuroku tulus atiku..
  dadi pengiling crito sing tak tulis
  lewat tembang asmorondono..

Music...

langit mendung sing dadi saksi..
trenyuh rasane nelongso ning ati..
naliko pupus tresno iki..
ra ngiro wis nduwe ganti..
sliramu sing tak tresnani..

Music...

Reff :
  yo wis kudu tak lilakne..
  yen pancen iki dalane..
  sing apik kanggo tresnamu    
  mugo biso mulyo saklawase..

  senadyan aku nelongso..
  nangis sak jeroning atiku..
  tresno tak rewangi kanggo sliramu
  pungkase sing nyanding dudu aku..

  yen pancen iki salahku..
  pangapuroku tulus atiku..
  dadi pengiling crito sing tak tulis
  lewat tembang asmorondono..

  yo wis kudu tak lilakne..
  yen pancen iki dalane..
  sing apik kanggo tresnamu
  mugo biso mulyo saklawase..

  senadyan aku nelongso..
  nangis sak jeroning atiku..
  tresno tak rewangi kanggo sliramu
  pungkase sing nyanding dudu aku..

  yen pancen iki salahku..
  pangapuroku tulus atiku..
  dadi pengiling crito sing tak tulis
  lewat tembang asmorondono..
Information :
Title : "Tak Lilo Lungamu - Tiara Amora feat. Harnawa"
Artist : Tiara Amora,
Type : Lirik + Kunci / Chord

This is original chord for all instruments (gitar, bass, keyboard, piano, ukulele dll.)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title