Lirik & Chord Lagu Sepurane (Pilihane Wong Tuo) - Bagas Putra feat. Tika Meylani | Inschord

Lirik & Chord Lagu Sepurane (Pilihane Wong Tuo) - Bagas Putra feat. Tika Meylani

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Sepurane (Pilihane Wong Tuo) - Bagas Putra feat. Tika Meylani :

Lirik Sepurane (Pilihane Wong Tuo) - Bagas Putra feat. Tika Meylani :

Intro : Am A Dm  A#  C

F
aku wis lilo..
F7                  A#
yen kudu ngene kahanane..
                Gm
roso sing tak gowo..
                  C
tresno sing tak jogo..
              F         C
ra oleh restu wong tuwo..

F
duh kangmas aku..
                       A#
wis ngomongke kekarepanku..
              Gm
ning kepiye maneh..
             C
bapak lan ibuku..
              F
ra maringi restu..

    A#
opo sing tak roso..
     F
podo sing tok roso..
    A#
aku uwis lilo..
             C
ngikhlasne kowe.. lungo..

Reff :
       F                 D
  pangapuranen aku.. kangmas..
      A#
  aku raiso njogo
           C
  tresnamu ning njero dodo..
    Am           Dm
  masio rung.. lali..
              Gm
  marang kowe wingi
                 C
  sing tau nggemateni..

      F                D
  sepurane dek aku.. lungo..
          A#
  ngikhlasne kowe nyanding..
            C
  karo wong liyo
    Am           Dm
  mugio kowe bahagio..
         Gm                C
  karo dee.. sing dadi pilihane..
          F A# C F
  wong tuwo..

F
ben tak gowone
                          A#
kabeh kenangan sing tok gawe..
                Gm
sing tak jogo suwe..
                 A#
sing tak perjuangke..
        C
ora tak lalekke..

Reff :
       F                 D
  pangapuranen aku.. kangmas..
      A#
  aku raiso njogo
           C
  tresnamu ning njero dodo..
    Am           Dm
  masio rung.. lali..
              A#
  marang kowe wingi
                 C
  sing tau nggemateni..

      F                D
  sepurane dek aku.. lungo..
          A#
  ngikhlasne kowe nyanding..
            C
  karo wong liyo
    Am           Dm
  mugio kowe bahagio..
         A#                C
  karo dee.. sing dadi pilihane..
          F
  wong tuwomu..

  A#          C
nasibku ngerteni..
    F          Dm
senadyan loro ati..
A#                  C       D
tresno raiso dadi siji.. wooo..

Reff :
       G                 E
  pangapuranen aku.. kangmas..
      C
  aku raiso njogo
           D
  tresnamu ning njero dodo..
    Bm           Em
  masio rung.. lali..
              C
  marang kowe wingi
                 D
  sing tau nggemateni..

      G         B      Em
  sepurane dek aku.. lungo..
          C
  ngikhlasne kowe nyanding..
            D
  karo wong liyo
    B            Em
  mugio kowe bahagio..
         C                 D
  karo dee.. sing dadi pilihane..
         Am                D
  karo dee.. sing dadi pilihane..
           C  Cm    D        G
  wong tuwomu..  ngapuranen aku..
aku wis lilo..
yen kudu ngene kahanane..
roso sing tak gowo..
tresno sing tak jogo..
ra oleh restu wong tuwo..

duh kangmas aku..
wis ngomongke kekarepanku..
ning kepiye maneh..
bapak lan ibuku..
ra maringi restu..

opo sing tak roso..
podo sing tok roso..
aku uwis lilo..
ngikhlasne kowe.. lungo..

Reff :
  pangapuranen aku.. kangmas..
  aku raiso njogo
  tresnamu ning njero dodo..
  masio rung.. lali..
  marang kowe wingi
  sing tau nggemateni..

  sepurane dek aku.. lungo..
  ngikhlasne kowe nyanding..
  karo wong liyo
  mugio kowe bahagio..
  karo dee.. sing dadi pilihane..
  wong tuwo..

ben tak gowone
kabeh kenangan sing tok gawe..
sing tak jogo suwe..
sing tak perjuangke..
ora tak lalekke..

Reff :
  pangapuranen aku.. kangmas..
  aku raiso njogo
  tresnamu ning njero dodo..
  masio rung.. lali..
  marang kowe wingi
  sing tau nggemateni..

  sepurane dek aku.. lungo..
  ngikhlasne kowe nyanding..
  karo wong liyo
  mugio kowe bahagio..
  karo dee.. sing dadi pilihane..
  wong tuwomu..

nasibku ngerteni..
senadyan loro ati..
tresno raiso dadi siji.. wooo..

Reff :
  pangapuranen aku.. kangmas..
  aku raiso njogo
  tresnamu ning njero dodo..
  masio rung.. lali..
  marang kowe wingi
  sing tau nggemateni..

  sepurane dek aku.. lungo..
  ngikhlasne kowe nyanding..
  karo wong liyo
  mugio kowe bahagio..
  karo dee.. sing dadi pilihane..
  karo dee.. sing dadi pilihane..
  wong tuwomu..  ngapuranen aku..
Information :
Title : "Sepurane (Pilihane Wong Tuo) - Bagas Putra feat. Tika Meylani"
Artist : Bagas Putra, Tika Meylani,
Type : Lirik + Kunci / Chord

This is original chord for all instruments (gitar, bass, keyboard, piano, ukulele dll.)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title