Chord Ngadepi Kowe - Titin Vernanda | Inschord

Chord Ngadepi Kowe - Titin Vernanda

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Ngadepi Kowe - Titin Vernanda :

Lirik Ngadepi Kowe - Titin Vernanda :

Intro : C  F  Am G F..

                C
opo kowe ra ngerti..
                       F
sing paling njero ning atiku iki..
           Am
mung ono kowe..
       G                      D  F
sing bingung milih aku opo de'e..

           C
opo isih kurang..
                F
sabar ngadepi kowe sing tak sayang..
        Am
tekan kapan..
G              D
 bakal koyo ngene..
     F         G        C
mung iso manut karo dalane..

Reff :
  D                      Bm
  lalekno de'e.. ojo kok bagi atimu
         G
  nek ngene ki caramu..
            A
  mung gawe ngelu atiku..
  Bm                   C
  ojo kok pikir.. aku ora loro ati..
       Em
  sementara ngene sik..
        A#             F        C
  wektu sing bakal.. nemoke dalane..

Music : C  F

         Am
(tekan kapan..)
G               D  F
 (bakal koyo ngene..)

 G         C
opo isih kurang..
                F
sabar ngadepi kowe sing tak sayang..
        Am
tekan kapan..
G              D
 bakal koyo ngene..
     F         G        C
mung iso manut karo dalane..

Music : G A Bm C#m D
        G A Bm C#m D
        G A Bm C#m D
        G...

Reff :
  D                      Bm
  lalekno de'e.. ojo kok bagi atimu
         G
  nek ngene ki caramu..
            A
  mung gawe ngelu atiku..
  Bm                   F#m
  ojo kok pikir.. aku ora loro ati..
       Em
  sementara ngene sik..
        C              G        D
  wektu sing bakal.. nemoke dalane..
opo kowe ra ngerti..
sing paling njero ning atiku iki..
mung ono kowe..
sing bingung milih aku opo de'e..

opo isih kurang..
sabar ngadepi kowe sing tak sayang..
tekan kapan..
bakal koyo ngene..
mung iso manut karo dalane..

Reff :
  lalekno de'e.. ojo kok bagi atimu
  nek ngene ki caramu..
  mung gawe ngelu atiku..
  ojo kok pikir.. aku ora loro ati..
  sementara ngene sik..
  wektu sing bakal.. nemoke dalane..

Music...

(tekan kapan..)
(bakal koyo ngene..)

opo isih kurang..
sabar ngadepi kowe sing tak sayang..
tekan kapan..
bakal koyo ngene..
mung iso manut karo dalane..

Music...

Reff :
  lalekno de'e.. ojo kok bagi atimu
  nek ngene ki caramu..
  mung gawe ngelu atiku..
  ojo kok pikir.. aku ora loro ati..
  sementara ngene sik..
  wektu sing bakal.. nemoke dalane..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title