Chord Dudu Jodhomu - Tasya Rosmala | Inschord

Chord Dudu Jodhomu - Tasya Rosmala

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Dudu Jodhomu - Tasya Rosmala :

Lirik Dudu Jodhomu - Tasya Rosmala :

Intro : C#m B A 
        F#m C# Cm

E                Emaj7
wes tak bethek.. wes tak batin
E7                 A
 opo biso nahan ngucap janji
   A          Am    E
janji sing ra bakal dumadi
 F#m  A            B         F#m B
anane mung.. waspo ing pipi..

E              Emaj7
ra ono sing.. iso di salahke
E7                  A
aku kowe wis bedo mulo bukane
   Am        Cm     C#m    F#
lumrah yen saiki di pisah..ke..
     A         B             E     C B
ning ajure ati ra.. iso di delikne..

F#m                 A
dudu salahku.. dudu dosamu
           E                 B
pancen tresno.. ra kudu nyawiji..
F#m                       A
senadyan abot ninggalake sliramu
       E                B
wong bagus.. aku dudu jodhomu..

Reff :
      E            A           B
  sumebyar lintang ning awang awang
  G#       C#m
  podo nyekseni..
      F#m           B
  aku lan kowe.. ngucap janji..
  B          E
  bakal nyawiji..
       A            B
  tekaning pedut nandakake
  G#              C#m
  yen Gusti tan ngrestui..

        F#m
mugo perpisahan iki..
      B            G#m
dalan kang di restui..
        C#m      A
mugo perpisahan iki..
   B            F#m B -Cm C#m F#
enggal'o antuk.. jampi..

Music : A G# C#m D#m E E-F

F#m                 A
dudu salahku.. dudu dosamu
           E                 B
pancen tresno.. ra kudu nyawiji..
F#m                      A
senadyan abot ninggalke sliramu
       E                B     
wong bagus.. aku dudu jodhomu..

Reff :
      E            A           B
  sumebyar lintang ning awang awang
  G#       C#m
  podo nyekseni..
      F#m           B
  aku lan kowe.. ngucap janji..
  B          E
  bakal nyawiji..
       A            B
  tekaning pedut nandakake
  G#              C#m
  yen Gusti tan ngrestui
          F#m
  mugo perpisahan iki..
        B            G#
  dalan kang di restui..
          C#m      A
  mugo perpisahan iki..
     B            C#m B A
  enggal'o antuk.. jampi..
     C#m B A
  hooo ho..
wes tak bethek.. wes tak batin
opo biso nahan ngucap janji
janji sing ra bakal dumadi
anane mung.. waspo ing pipi..

ra ono sing.. iso di salahke
aku kowe wis bedo mulo bukane
lumrah yen saiki di pisah..ke..
ning ajure ati ra.. iso di delikne..

dudu salahku.. dudu dosamu
pancen tresno.. ra kudu nyawiji..
senadyan abot ninggalake sliramu
wong bagus.. aku dudu jodhomu..

Reff :
  sumebyar lintang ning awang awang
  podo nyekseni..
  aku lan kowe.. ngucap janji..
  bakal nyawiji..
  tekaning pedut nandakake
  yen Gusti tan ngrestui..

mugo perpisahan iki..
dalan kang di restui..
mugo perpisahan iki..
enggal'o antuk.. jampi..

Music...

dudu salahku.. dudu dosamu
pancen tresno.. ra kudu nyawiji..
senadyan abot ninggalke sliramu    
wong bagus.. aku dudu jodhomu..

Reff :
  sumebyar lintang ning awang awang
  podo nyekseni..
  aku lan kowe.. ngucap janji..
  bakal nyawiji..
  tekaning pedut nandakake
  yen Gusti tan ngrestui
  mugo perpisahan iki..
  dalan kang di restui..
  mugo perpisahan iki..
  enggal'o antuk.. jampi..
  hooo ho..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title