Lirik & Chord Lagu Aku Rapopo - Tegar Soekamtohs | Inschord

Lirik & Chord Lagu Aku Rapopo - Tegar Soekamtohs

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Aku Rapopo - Tegar Soekamtohs :

Lirik Aku Rapopo - Tegar Soekamtohs :

Intro : Bm Em G A
        F#m      G Gm
        huu..woo.. haa..

D         Gm
amung sepisan
 Bm              E
urip ning ndunyo iki..
    G            A
kanggo mbuktekno tresnaku..

D              Gm
panggah tak tompo
   Bm       E
perlakuanmu sing olo..
   G          A
njero batinku kesikso..

G#m     G           F#m
 nadyan abot ngertekno..
 Bm               Em
awakmu.. sing tak tresnani
A          D
 mblenjani janji.. (mblenjani janji)
        G#m   G            F#m
kurang opo.. aku ning sliramu..
 Bm          Em    A       D
ora menghargai.. karo usahaku..

Music : G  F#m  F  A

Reff :
       G
  aku ora popo..
            D
  nglilakno we.. lungo
            Em        A           D
  mbrebes mili kuat batin ikhlas ati..

    D7       G
  koe raperduli..
    F#       Bm     A      E
  karo perjuanganku sing tulus
       Em         A
  ming dinggo awakmu..

Music : G A F#m Bm E A
          haa..
        G A F#m Bm E A
            huu..

D         Gm
amung sepisan..
 Bm              E
urip ning ndunyo iki..
    G            A
kanggo mbuktekno tresnaku..

D              Gm
panggah tak tompo..
   Bm       E
perlakuanmu sing olo..
   G          A
njero batinku kesikso..

G#m     G           F#m
 nadyan abot ngertekno..
 Bm               Em
awakmu.. sing tak tresnani
A          D
 mblenjani janji..
        G#m   G            F#m
kurang opo.. aku ning sliramu..
 Bm          Em    A       D
ora menghargai.. karo usahaku..

Music : G  F#m  F  A

Reff :
       G
  aku ora popo..
            D
  nglilakno we.. lungo
            Em        A           D
  mbrebes mili kuat batin ikhlas ati..

             G
  koe raperduli..
    F#       Bm     A      E
  karo perjuanganku sing tulus
       Em         A
  ming dinggo awakmu..

               G
  senajan nggo dolanan..
              F#m
  tresno sing tenanan
         Em
   milih dee demi..
    A              D
  duwit sing mok sayang..

                  G
  karma trus berputar
   F#         Bm   E
  aku wis ora berharap..
      Em      A      D
  wis cukup semene sayang..
      G       A      D      Gm D
  wis cukup semene.. sayang..
amung sepisan
urip ning ndunyo iki..
kanggo mbuktekno tresnaku..

panggah tak tompo
perlakuanmu sing olo..
njero batinku kesikso..

nadyan abot ngertekno..
awakmu.. sing tak tresnani
mblenjani janji.. (mblenjani janji)
kurang opo.. aku ning sliramu..
ora menghargai.. karo usahaku..

Music...

Reff :
  aku ora popo..
  nglilakno we.. lungo
  mbrebes mili kuat batin ikhlas ati..

  koe raperduli..
  karo perjuanganku sing tulus
  ming dinggo awakmu..

Music...

amung sepisan..
urip ning ndunyo iki..
kanggo mbuktekno tresnaku..

panggah tak tompo..
perlakuanmu sing olo..
njero batinku kesikso..

nadyan abot ngertekno..
awakmu.. sing tak tresnani
mblenjani janji..
kurang opo.. aku ning sliramu..
ora menghargai.. karo usahaku..

Music...

Reff :
  aku ora popo..
  nglilakno we.. lungo
  mbrebes mili kuat batin ikhlas ati..

  koe raperduli..
  karo perjuanganku sing tulus
  ming dinggo awakmu..

  senajan nggo dolanan..
  tresno sing tenanan
  milih dee demi..
  duwit sing mok sayang..

  karma trus berputar
  aku wis ora berharap..
  wis cukup semene sayang..
  wis cukup semene.. sayang..
Information :
Title : "Aku Rapopo - Tegar Soekamtohs"
Artist : Tegar Soekamtohs,
Type : Lirik + Kunci / Chord

This is original chord for all instruments (gitar, bass, keyboard, piano, ukulele dll.)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title