Chord Wis Cukup - Toto Rahmadi | Inschord

Chord Wis Cukup - Toto Rahmadi

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Wis Cukup - Toto Rahmadi :

Lirik Wis Cukup - Toto Rahmadi :

 C     G            Am
opo pancen wis nasibku..
  C7           F
kudu nandang loro..
  Em          Dm             F
weruh kowe gandeng ro wong liyo..

Music : C G Am C7 F Em Dm G

  C       G          Am
kowe sing tak anti anti
        C7         F
malah mblenjani janji..
    Em            Dm           F
ora ngerteni kowe sing tak tresnani..

F     G         C  Am
 nengopo kowe tego..
F                   G
 ngelarani aku sing wis kadung jero..

Reff :
  C           G         Am     C7
  wis cukup kowe ngelarani ati..
        F        Em          Dm      G
  cukup semene wae.. aku tak lungo wae..
       C           G          Am     C7
  tak ikhlasno yen pancen iki dalane..
      F            Em
  pisahan ro slirahmu
            Dm   G           C
  senajan loro.. neng njero ati..

Music : G Am C7 F Em Dm G
        C G Am C7 F Em Dm G C G

 C     G            Am
opo pancen wis nasibku..
  C7           F
kudu nandang loro..
  Em          Dm             F
weruh kowe gandeng ro wong liyo..

  C       G          Am
kowe sing tak anti anti
        C7         F
malah mblenjani janji..
    Em            Dm           F
ora ngerteni kowe sing tak tresnani..

F     G         C  Am
 nengopo kowe tego..
F                   G
 ngelarani aku sing wis kadung jero..

Reff :
  C           G         Am     C7
  wis cukup kowe ngelarani ati..
        F        Em          Dm      G
  cukup semene wae.. aku tak lungo wae..
       C           G          Am     C7
  tak ikhlasno yen pancen iki dalane..
      F            Em
  pisahan ro slirahmu
          Dm   G           C  G
  senajan loro.. neng njero ati..

  C           G         Am     C7
  wis cukup kowe ngelarani ati..
        F        Em          Dm      G
  cukup semene wae.. aku tak lungo wae..
       C           G          Am     C7
  tak ikhlasno yen pancen iki dalane..
      F            Em
  pisahan ro slirahmu
            Dm   G           C  G Am
  senajan loro.. neng njero ati..
    C7      F            Em
  huu.. pisahan ro slirahmu..
            Dm   G           C
  senajan loro.. neng njero ati..
opo pancen wis nasibku..
kudu nandang loro..
weruh kowe gandeng ro wong liyo..

Music...

kowe sing tak anti anti
malah mblenjani janji..
ora ngerteni kowe sing tak tresnani..

nengopo kowe tego..
ngelarani aku sing wis kadung jero..

Reff :
  wis cukup kowe ngelarani ati..
  cukup semene wae.. aku tak lungo wae..
  tak ikhlasno yen pancen iki dalane..
  pisahan ro slirahmu
  senajan loro.. neng njero ati..

Music...

opo pancen wis nasibku..
kudu nandang loro..
weruh kowe gandeng ro wong liyo..

kowe sing tak anti anti
malah mblenjani janji..
ora ngerteni kowe sing tak tresnani..

nengopo kowe tego..
ngelarani aku sing wis kadung jero..

Reff :
  wis cukup kowe ngelarani ati..
  cukup semene wae.. aku tak lungo wae..
  tak ikhlasno yen pancen iki dalane..
  pisahan ro slirahmu
  senajan loro.. neng njero ati..

  wis cukup kowe ngelarani ati..
  cukup semene wae.. aku tak lungo wae..
  tak ikhlasno yen pancen iki dalane..
  pisahan ro slirahmu
  senajan loro.. neng njero ati..
  huu.. pisahan ro slirahmu..
  senajan loro.. neng njero ati..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title