Chord Wegah Kelangan - Topik Sudirman | Inschord

Chord Wegah Kelangan - Topik Sudirman

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Wegah Kelangan - Topik Sudirman :

Lirik Wegah Kelangan - Topik Sudirman :

Intro : A C# F#m Em
        D Dm C#m F# Bm  D Dm

A    E           F#m
mandeko singmu nangis..
 E        D
aku ora tegel..
      C#m      Bm   E
nek kowe wes nangis..

A   E           F#m
aku neng kene kangen..
 E            D
uwes kangen banget
    C#m            Bm       D
esemmu, ngguya ngguyu karo aku..

Dm            C#m   F#m
 nanging mung konco..
Bm
tak pendem tresno..
        D          Dm
padahal neng ati loro

Reff :
            A    Em
  tulus tresnaku..
    C#m          C#
  bacut ket awal wes..
         F#m
  kadung jeru..

   Em          A
  aku bakal merjuangke
    D        C#m
  kowe karo aku..
    Bm       E
  kowe karo aku..

           A   Em
  sawangen aku..
    C#m          C#
  bakal setyo janji..
          F#m
  nyimpen tresno iki..

    Em         C#m        D
  sanajan kowe dudu nggonaku
   Dm          C#m   F#
  atiku pancen nggonamu..
   Bm          E      A
  atimu dinggo wong liyo..

Music : C# F#m Em
        D Dm C#m F# Bm  D Dm

A    E/G#      F#m
mandeko singmu susah
 E        D
aku ora tegel
      C#m      Bm  E
nek kowe wes susah..

A     E/G#      F#m
mergo manis esemmu
 E          D
apikan sliramu
    C#m        Bm    E    D
marai keblasuk anggonku turu

Dm            C#m   F#m
 nanging mung konco..
Bm
tak pendem tresno..
        D          Dm
padahal neng ati loro

Reff :
            A    Em
  tulus tresnaku..
    C#m          C#
  bacut ket awal wes..
         F#m
  kadung jeru..

   Em          A
  aku bakal merjuangke
    D        C#m
  kowe karo aku..
    Bm       E
  kowe karo aku..

           A   Em
  sawangen aku..
    C#m          C#
  bakal setyo janji..
          F#m
  nyimpen tresno iki..

    Em         A       D
  sanajan kowe dudu nggonaku
   Dm          C#m   F#
  atiku pancen nggonamu..
   Bm          E      A
  atimu dinggo wong liyo..
  C#            F#m
  dinggo wong liyo..
  Em        D Dm C#m F# Bm  D Dm
  lan dudu aku..
mandeko singmu nangis..
aku ora tegel..
nek kowe wes nangis..

aku neng kene kangen..
uwes kangen banget
esemmu, ngguya ngguyu karo aku..

nanging mung konco..
tak pendem tresno..
padahal neng ati loro

Reff :
  tulus tresnaku..
  bacut ket awal wes..
  kadung jeru..

  aku bakal merjuangke
  kowe karo aku..
  kowe karo aku..

  sawangen aku..
  bakal setyo janji..
  nyimpen tresno iki..

  sanajan kowe dudu nggonaku
  atiku pancen nggonamu..
  atimu dinggo wong liyo..

Music...

mandeko singmu susah
aku ora tegel
nek kowe wes susah..

mergo manis esemmu
apikan sliramu
marai keblasuk anggonku turu

nanging mung konco..
tak pendem tresno..
padahal neng ati loro

Reff :
  tulus tresnaku..
  bacut ket awal wes..
  kadung jeru..

  aku bakal merjuangke
  kowe karo aku..
  kowe karo aku..

  sawangen aku..
  bakal setyo janji..
  nyimpen tresno iki..

  sanajan kowe dudu nggonaku
  atiku pancen nggonamu..
  atimu dinggo wong liyo..
  dinggo wong liyo..
  lan dudu aku..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title