Chord Wagu - Xaluna feat. Ratihsde | Inschord

Chord Wagu - Xaluna feat. Ratihsde

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Wagu - Xaluna feat. Ratihsde :

Lirik Wagu - Xaluna feat. Ratihsde :

Intro : G  C  D  G
        C G C D

G             C
buyer muser-muser
G                    D
utek nganti pindah wudel
G        C
mikirke awakku
       G             D
sing bagimu ra tau pener..

G                   C
duit duit duit duit meneh
  G               D
nggo tuku wedak pupur
G                  C
kudu piye piye iki piye
    G             D
uripku dadi soyo ajur..

C        D           G
 pas pacaran mesra tenan..
                               C
(ko romeo juliet saiki kowe crewet..)
            D            G
tiwas wes rabi antil-antilan
(sampluk antil sampluk antil
sampluk dek antil)

Reff :
    C            G
  wedokan saiki uwes podo pinter
         D                    G
  iso mbedakke astrea ro satria..
    C            G
  wedokan saiki uwis podo pinter
         D                 G
  iso mbedake legenda karo ninja..

   C
  ora gelem berjuang
      G
  opo meneh prihatin
         D
  di jak mangan
                     G
  neng angkringan we isin..
       C
  pingine urip mewah
      G
  padahal wegah obah
         D
  di jak omah-omah
             G    D
  di jamin bubrah..

 G                C
mbok yo.. mesakke aku
    G              D
aku bojomu opo babumu (ih kepo)
G                    C
kowe rewel jaluk ini itu (aduhh biyung)
     G                        D
tak ulihke sisan neng wong tuamu..

C        D           G
 pas pacaran mesra tenan..
                               C
(ko romeo juliet saiki kowe crewet..)
            D            G
tiwas wes rabi antil-antilan
(sampluk antil sampluk antil
sampluk dek antil)

Reff :
    C            G
  wedokan saiki uwes podo pinter
         D                    G
  iso mbedakke astrea ro satria..
   C            G
  wedokan saiki uwis podo pinter
         D                 G
  iso mbedake legenda karo ninja..

   C
  ora gelem berjuang
      G
  opo meneh prihatin
         D
  di jak mangan
                      G
  neng angkringan we isin..
       C
  pingine urip mewah
      G
  padahal wegah obah
         D
  di jak omah-omah
             G    D
  di jamin bubrah..

Music : C G C D

 G               C
mbok yo ngergani aku
     G               D
aku iki dudu wong brewu (fakir miskin)
G                      C
iso mangan wes seneng awakku
     G                      D
ra ketang mung lawuh omonganmu..

 G                       C
(sebel-sebel cen sebel tenan)
          G                    D
(kisahnya tak seindah masa pacaran)
 G                    C
(bahkan masalahe ra karuan)
        G                    D
(kini terus menepi saat ku tahan)

C         D           G
 (pas pacaran mesra tenan..)
C             D            G
 (tiwas wes rabi antil-antilan)

Reff :
           C
  (mbok yo mikiro kangmas)
           G
  (ngliwet ki nganggo beras)
        D                       G
  (urip bareng koe gur babak bundas..)
          C
  (mangan ki nganggo sego)
       G
  (ora gur nguntal tresno)
          D                         G
  (ngerti ngene mbiyen milih wong liyo..)

         C                G
  (kabeh iki cobaan, dadi bojomu susah)
       D                      G
  (iki udu berkah nanging musibah..)
         C
  (ngertimu gur kelonan)
          G
  (mbok pikir aku betah)
        D                       G   D
  (suwe-suwe kowe tak tampuk tampah..)

    C            G
  wedokan saiki uwes podo pinter
         D                    G
  iso mbedakke astrea ro satria..
    C            G
  wedokan saiki uwis podo pinter
         D                 G
  iso mbedake legenda karo ninja..

   C
  ora gelem berjuang
      G
  opo meneh prihatin
         D
  di jak mangan
                      G
  neng angkringan we isin..
       C
  pingine urip mewah
      G
  padahal wegah obah
         D
  di jak omah-omah
             G
  di jamin bubrah..
         D
  di jak omah-omah
             G
  di jamin bubrah..
        C      D          G
  omah-omah.. di jamin bubrah..
buyer muser-muser
utek nganti pindah wudel
mikirke awakku
sing bagimu ra tau pener..

duit duit duit duit meneh
nggo tuku wedak pupur
kudu piye piye iki piye
uripku dadi soyo ajur..

pas pacaran mesra tenan..
(ko romeo juliet saiki kowe crewet..)
tiwas wes rabi antil-antilan
(sampluk antil sampluk antil
sampluk dek antil)

Reff :
  wedokan saiki uwes podo pinter
  iso mbedakke astrea ro satria..
  wedokan saiki uwis podo pinter
  iso mbedake legenda karo ninja..

  ora gelem berjuang
  opo meneh prihatin
  di jak mangan
  neng angkringan we isin..
  pingine urip mewah
  padahal wegah obah
  di jak omah-omah
  di jamin bubrah..

mbok yo.. mesakke aku
aku bojomu opo babumu (ih kepo)
kowe rewel jaluk ini itu (aduhh biyung)
tak ulihke sisan neng wong tuamu..

pas pacaran mesra tenan..
(ko romeo juliet saiki kowe crewet..)
tiwas wes rabi antil-antilan
(sampluk antil sampluk antil
sampluk dek antil)

Reff :
  wedokan saiki uwes podo pinter
  iso mbedakke astrea ro satria..
  wedokan saiki uwis podo pinter
  iso mbedake legenda karo ninja..

  ora gelem berjuang
  opo meneh prihatin
  di jak mangan
  neng angkringan we isin..
  pingine urip mewah
  padahal wegah obah
  di jak omah-omah
  di jamin bubrah..

Music...

mbok yo ngergani aku
aku iki dudu wong brewu (fakir miskin)
iso mangan wes seneng awakku
ra ketang mung lawuh omonganmu..

(sebel-sebel cen sebel tenan)
(kisahnya tak seindah masa pacaran)
(bahkan masalahe ra karuan)
(kini terus menepi saat ku tahan)

(pas pacaran mesra tenan..)
(tiwas wes rabi antil-antilan)

Reff :
  (mbok yo mikiro kangmas)
  (ngliwet ki nganggo beras)
  (urip bareng koe gur babak bundas..)
  (mangan ki nganggo sego)
  (ora gur nguntal tresno)
  (ngerti ngene mbiyen milih wong liyo..)

  (kabeh iki cobaan, dadi bojomu susah)
  (iki udu berkah nanging musibah..)
  (ngertimu gur kelonan)
  (mbok pikir aku betah)
  (suwe-suwe kowe tak tampuk tampah..)

  wedokan saiki uwes podo pinter
  iso mbedakke astrea ro satria..
  wedokan saiki uwis podo pinter
  iso mbedake legenda karo ninja..

  ora gelem berjuang
  opo meneh prihatin
  di jak mangan
  neng angkringan we isin..
  pingine urip mewah
  padahal wegah obah
  di jak omah-omah
  di jamin bubrah..
  di jak omah-omah
  di jamin bubrah..
  omah-omah.. di jamin bubrah..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title