Chord Urip Dewe - Via Vallen | Inschord

Chord Urip Dewe - Via Vallen

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Urip Dewe - Via Vallen :

Lirik Urip Dewe - Via Vallen :

Intro : Gm Cm F A# D# Cm D

Gm     Cm
opo pancen..
     F         A#
uwis dadi garisku
      D#        Cm
nglakoni urip dewe
      D
tanpo ono sliramu

  Gm        Cm
koyo lagi wingi..
        F           A#
sliramu ngucapne janji
  D#        Cm
sehidup semati..
      D
among ono ing lati

Music : Gm Cm F A# D# Cm D

  Gm     Cm
mugo uripmu..
  F      A#
biso.. seneng..
  D#      Cm
biso.. tentrem..
  D
sesanding wong liyo..

Reff :
  Gm      Cm
  aku nerimo..
      F            A#
  paribasan ning dunyo
        D#        Cm
  nglakoni urip dewe
        D
  tanpo ono sliramu

  Gm          Cm
  tetep tak lakoni
        F        A#
  kanti ikhlase ati
      D#         Cm
  masio tak rasakno
        D
  perih sesek ning njero..
   Gm Cm F A# D# Cm D
  ati..

Music : Gm Cm F A# D# Cm D

  Gm     Cm
mugo uripmu..
  F      A#
biso.. seneng..
  D#      Cm
biso.. tentrem..
  D                  E
sesanding wong liyo..o..

Reff :
  Am      Dm
  aku nerimo..
      G            C
  paribasan ning dunyo
        F         Dm
  nglakoni urip dewe
        E
  tanpo ono sliramu

  Am          Dm
  tetep tak lakoni
        G        C
  kanti ikhlase ati
      F          Dm
  masio tak rasakno
        E
  perih sesek ning njero..
   Am Dm G C F Dm E  Am
  ati..
opo pancen..
uwis dadi garisku
nglakoni urip dewe
tanpo ono sliramu

koyo lagi wingi..
sliramu ngucapne janji
sehidup semati..
among ono ing lati

Music...

mugo uripmu..
biso.. seneng..
biso.. tentrem..
sesanding wong liyo..

Reff :
  aku nerimo..
  paribasan ning dunyo
  nglakoni urip dewe
  tanpo ono sliramu

  tetep tak lakoni
  kanti ikhlase ati
  masio tak rasakno
  perih sesek ning njero..
  ati..

Music...

mugo uripmu..
biso.. seneng..
biso.. tentrem..
sesanding wong liyo..o..

Reff :
  aku nerimo..
  paribasan ning dunyo
  nglakoni urip dewe
  tanpo ono sliramu

  tetep tak lakoni
  kanti ikhlase ati
  masio tak rasakno
  perih sesek ning njero..
  ati..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title