Chord Urip Bebrayan - Wegah Cidro | Inschord

Chord Urip Bebrayan - Wegah Cidro

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Urip Bebrayan - Wegah Cidro :

Lirik Urip Bebrayan - Wegah Cidro :

Intro : E  B C#m C# F#m B E

E              B           C#m
 nalikane aku eling karo kowe..
C#       F#m             B        E
sing ono neng ati nganti tekane mati..

A           B
wes suwe ra ketemu,
   G#m         C#m
terpisah jarak dan waktu
        A
nanging tresnoku
        B         E
yo mung kanggo sliramu..

  E           B          C#m
matursuwun sampun nompo aku
C#      F#m                  B
sampun iso nrimo karo kahananku..
    A            B
senajan aku wong ra nduwe
          G#m            C#m
nanging kowe ra pernah masalahke
  F#m          B           E
sewu siji wong sing koyo kowe..

Reff :
  A         B          G#m        C#m
  urip bebrayan.. rono rene bebarengan 
         F#m        B     E
  saling melengkapi kekurangan..
  A         B            G#m        C#m
  tresnoku iki.. yo mung kanggo awakmu..
        F#m             B          E
  bakal tak jogo nganti tekane matiku..

Music : A B G#m C#m F#m B E
        A B G#m C#m F#m B E

    A            B
senajan aku wong ra nduwe
          G#m            C#m
nanging kowe ra pernah masalahke
  F#m                B      E
matursuwun pun nompo opo anane..

Reff :
  A         B          G#m        C#m
  urip bebrayan.. rono rene bebarengan 
         F#m        B     E
  saling melengkapi kekurangan..
  A         B            G#m        C#m
  tresnoku iki.. yo mung kanggo awakmu..
        F#m             B          E
  bakal tak jogo nganti tekane matiku..

  A         B          G#m        C#m
  urip bebrayan.. rono rene bebarengan 
         F#m        B     E
  saling melengkapi kekurangan..
  A         B            G#m        C#m
  tresnoku iki.. yo mung kanggo awakmu..
        F#m             B          E
  bakal tak jogo nganti tekane matiku..
nalikane aku eling karo kowe..
sing ono neng ati nganti tekane mati..

wes suwe ra ketemu,
terpisah jarak dan waktu
nanging tresnoku
yo mung kanggo sliramu..

matursuwun sampun nompo aku
sampun iso nrimo karo kahananku..
senajan aku wong ra nduwe
nanging kowe ra pernah masalahke
sewu siji wong sing koyo kowe..

Reff :
  urip bebrayan.. rono rene bebarengan 
  saling melengkapi kekurangan..
  tresnoku iki.. yo mung kanggo awakmu..
  bakal tak jogo nganti tekane matiku..

Music...

senajan aku wong ra nduwe
nanging kowe ra pernah masalahke
matursuwun pun nompo opo anane..

Reff :
  urip bebrayan.. rono rene bebarengan 
  saling melengkapi kekurangan..
  tresnoku iki.. yo mung kanggo awakmu..
  bakal tak jogo nganti tekane matiku..

  urip bebrayan.. rono rene bebarengan 
  saling melengkapi kekurangan..
  tresnoku iki.. yo mung kanggo awakmu..
  bakal tak jogo nganti tekane matiku..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title