Chord Tulus Ati - Wegah Lali | Inschord

Chord Tulus Ati - Wegah Lali

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Tulus Ati - Wegah Lali :

Lirik Tulus Ati - Wegah Lali :

Intro : E  A  B  E B C#m
        F#m  B  E..

           A                B
aku koyongene.. sing opo anane..
                 E
pingin nyenengke kowe
    B         C#m
ora ngerti carane..
           F#m             B
aku kudu piye.. aku kudu piye..
                    E
ben iso nyenengke kowe..

             A
sepurane yen awakku durung iso
  B
dadi opo.. sing mbok karepke
E             B        C#m
tresnoku kuwi akeh kurange..
             F#m             B
pancen aku koyongene.. kahanane
                      E
kuwi yo mung dinggo kowe..

                 A
sing tak karepke kowe
              B
nompo aku opo anane
                 E
ojo mbanding-mbandingke
    B       C#m
aku karo liyane..
                 F#m
sing jelas tresnoku..
                B
mung kanggo awakmu..
                    E
tulus ati ning sliramu..

Music : A  B  E B C#m
        F#m  B  E..
        A  B  E B C#m
        F#m  B  E..

             A
sepurane yen awakku durung iso
  B
dadi opo.. sing mbok karepke
E             B        C#m
tresnoku kuwi akeh kurange..
             F#m             B
pancen aku koyongene.. kahanane
                      E
kuwi yo mung dinggo kowe..

                 A
sing tak karepke kowe
              B
nompo aku opo anane
                 E
ojo mbanding-mbandingke
    B       C#m
aku karo liyane..
                 F#m
sing jelas tresnoku..
                B
mung kanggo awakmu..
                    E
tulus ati ning sliramu..

             A
ora popo yen awakmu durung biso
  B
dadi opo.. sing tak karepke
E            B        C#m
tresnomu ora akeh kurange
                 F#m
sing jelas tresnoku..
                   B
yo mung kanggo kangmas
                   E
tulus ati ning awakmu..

                A
aku yo mung nerimo kangmas
               B
ikhlas tekan mati..
              E
bola bali tak kandani
        B          C#m
malah mblenjani janji..
              F#m             B
ra sah di baleni.. ayo di lakoni..
                   E
urip bareng dadi siji..

              A               B
ra sah di baleni.. ayo di lakoni..
                   E
urip bareng dadi siji..
aku koyongene.. sing opo anane..
pingin nyenengke kowe
ora ngerti carane..
aku kudu piye.. aku kudu piye..
ben iso nyenengke kowe..

sepurane yen awakku durung iso
dadi opo.. sing mbok karepke
tresnoku kuwi akeh kurange..
pancen aku koyongene.. kahanane
kuwi yo mung dinggo kowe..

sing tak karepke kowe
nompo aku opo anane
ojo mbanding-mbandingke
aku karo liyane..
sing jelas tresnoku..
mung kanggo awakmu..
tulus ati ning sliramu..

Music...

sepurane yen awakku durung iso
dadi opo.. sing mbok karepke
tresnoku kuwi akeh kurange..
pancen aku koyongene.. kahanane
kuwi yo mung dinggo kowe..

sing tak karepke kowe
nompo aku opo anane
ojo mbanding-mbandingke
aku karo liyane..
sing jelas tresnoku..
mung kanggo awakmu..
tulus ati ning sliramu..

ora popo yen awakmu durung biso
dadi opo.. sing tak karepke
tresnomu ora akeh kurange
sing jelas tresnoku..
yo mung kanggo kangmas
tulus ati ning awakmu..

aku yo mung nerimo kangmas
ikhlas tekan mati..
bola bali tak kandani
malah mblenjani janji..
ra sah di baleni.. ayo di lakoni..
urip bareng dadi siji..

ra sah di baleni.. ayo di lakoni..
urip bareng dadi siji..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title