Chord Tretes Dadi Kenangan - Vita KDI | Inschord

Chord Tretes Dadi Kenangan - Vita KDI

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Tretes Dadi Kenangan - Vita KDI :

Lirik Tretes Dadi Kenangan - Vita KDI :

G#m
..Nalikane ono tretes
                 F#
Aku kowe bermesraan
                  B
Aku pamit lungo adoh
                 C#m
Atimu koyo di jojoh
                    D#m
Kowe nangis lohmu netes
                 F# 
Aku ugo melu mbrebes
                       G#m
Duh wong ayu sing tak pujo
                 G#m
Jo ragu karo janjiku
                  G#m
Aku mesti bakal bali
                 F# B C#m D#m F# G#m..
Netepi janji suciku..

   G#m
Tretes sing dadi kenangan
    F#                B
Nalikane andum katresnan
    C#m
Sliramu lan sliraku 
     D#m
Nyawiji kebak rindu
   F#
Ademe howo nggeget 
       G#m
Ing lambeku..

  G#m
Kelingan manis esemmu
      F#                 B
Dekik pipi nambah kangenku
      C#m
Tresnoku lan tresnomu 
     D#m
Nyawiji tanpo kelu
     F#
Roso ra iso pisah 
         G#m
Sing tak gugu..

Music : E F# D#m G#m..
        E F# G#m..

Reff :
         E 
  Padang sinar rembulan 
         D#m
  Sing dadi saksi bisu
       C#m 
  Kok aras pipiku 
       B
  Aku pasrah sliramu
          E 
  Tretes dadi kenangan 
         D#m
  Sing dadi saksi bisu
         C#m
  Eling janji janjimu 
       G#m
  Neng villa nomer satu

  Music : E F# G#m..

         E 
  Padang sinar rembulan 
         D#m
  Sing dadi saksi bisu
       C#m 
  Kok aras rambutku
       B
  Aku pasrah sliramu
          E 
  Tretes dadi kenangan 
         D#m
  Sing dadi saksi bisu
         C#m
  Eling janji janjimu 
       G#m
  Neng villa nomer satu

E            D#m
Gusti kuatno atiku
E             D#m
Gusti sabarno atiku
     C#m
Tresnoku sih tak jogo 
       B
Nganti tekan balimu
      C#m
Tresnomu sih tak tunggu 
       G#m
Nganti tekan balimu..

G#m
Duh wong ayu sing tak pujo
                   F#
Rungokno janji janjiku
                   B
Aku mesti enggal bali
                 C#m
Netepi janji suciku
               D#m
entenono aku mulih
                  F#
Keturutan penjalukmu
                  G#m
Kangenku tanpo umpomo
                    G#m
Kelingan paras wajahmu
             G#m
Tunggulah diriku 
            F#
kembali padamu
              B               C#m
Kita kan bersatu tak rabi awakmu
              D#m           F#
Punya anak banyak duwe bojo ayu
             G#m
Omah susun telu duwe mobil sewu..

   G#m
Tretes sing dadi kenangan
    F#                B
Nalikane andum katresnan
    C#m
Sliramu lan sliraku 
     D#m
Nyawiji kebak rindu
   F#
Ademe howo nggeget 
       G#m
Ing lambeku..

  G#m
Kelingan manis esemmu
      F#                 B
Dekik pipi nambah kangenku
      C#m
Tresnoku lan tresnomu 
     D#m
Nyawiji tanpo kelu
     F#
Roso ra iso pisah 
         G#m
Sing tak gugu..

Music : E F# D#m G#m..
        E F# G#m..

Reff :
         E 
  Padang sinar rembulan 
         D#m
  Sing dadi saksi bisu
       C#m 
  Kok aras pipiku 
       B
  Aku pasrah sliramu
          E 
  Tretes dadi kenangan 
         D#m
  Sing dadi saksi bisu
         C#m
  Eling janji janjimu 
       G#m
  Neng villa nomer satu

  Music : E F# G#m..

         E 
  Padang sinar rembulan 
         D#m
  Sing dadi saksi bisu
       C#m 
  Kok aras rambutku
       B
  Aku pasrah sliramu
          E 
  Tretes dadi kenangan 
         D#m
  Sing dadi saksi bisu
         C#m
  Eling janji janjimu 
       G#m
  Neng villa nomer satu

E            D#m
Gusti kuatno atiku
E             D#m
Gusti sabarno atiku
     C#m
Tresnomu sih tak jogo 
       B
Nganti tekan balimu
      C#m
Tresnomu sih tak tunggu 
       G#m
Nganti tekan balimu..

Outro : E F# G#m..G#m
Nalikane ono tretes
Aku kowe bermesraan
Aku pamit lungo adoh
Atimu koyo di jojoh
Kowe nangis lohmu netes 
Aku ugo melu mbrebes
Duh wong ayu sing tak pujo
Jo ragu karo janjiku
Aku mesti bakal bali
Netepi janji suciku..

Tretes sing dadi kenangan
Nalikane andum katresnan
Sliramu lan sliraku 
Nyawiji kebak rindu
Ademe howo nggeget 
Ing lambeku..

Kelingan manis esemmu
Dekik pipi nambah kangenku
Tresnoku lan tresnomu 
Nyawiji tanpo kelu
Roso ra iso pisah 
Sing tak gugu..

Music...

Reff :
  Padang sinar rembulan 
  Sing dadi saksi bisu
  Kok aras pipiku 
  Aku pasrah sliramu
  Tretes dadi kenangan 
  Sing dadi saksi bisu
  Eling janji janjimu 
  Neng villa nomer satu

  Padang sinar rembulan 
  Sing dadi saksi bisu
  Kok aras rambutku
  Aku pasrah sliramu
  Tretes dadi kenangan 
  Sing dadi saksi bisu
  Eling janji janjimu 
  Neng villa nomer satu

Gusti kuatno atiku
Gusti sabarno atiku
Tresnoku sih tak jogo 
Nganti tekan balimu
Tresnomu sih tak tunggu 
Nganti tekan balimu..

Duh wong ayu sing tak pujo
Rungokno janji janjiku
Aku mesti enggal bali
Netepi janji suciku
entenono aku mulih
Keturutan penjalukmu
Kangenku tanpo umpomo
Kelingan paras wajahmu
Tunggulah diriku 
kembali padamu
Kita kan bersatu tak rabi awakmu
Punya anak banyak duwe bojo ayu
Omah susun telu duwe mobil sewu..

Tretes sing dadi kenangan
Nalikane andum katresnan
Sliramu lan sliraku 
Nyawiji kebak rindu
Ademe howo nggeget 
Ing lambeku..

Kelingan manis esemmu
Dekik pipi nambah kangenku
Tresnoku lan tresnomu 
Nyawiji tanpo kelu
Roso ra iso pisah 
Sing tak gugu..

Music...

Reff :
  Padang sinar rembulan 
  Sing dadi saksi bisu 
  Kok aras pipiku 
  Aku pasrah sliramu
  Tretes dadi kenangan 
  Sing dadi saksi bisu
  Eling janji janjimu 
  Neng villa nomer satu

  Padang sinar rembulan 
  Sing dadi saksi bisu
  Kok aras rambutku
  Aku pasrah sliramu
  Tretes dadi kenangan 
  Sing dadi saksi bisu
  Eling janji janjimu 
  Neng villa nomer satu

Gusti kuatno atiku
Gusti sabarno atiku
Tresnomu sih tak jogo 
Nganti tekan balimu
Tresnomu sih tak tunggu 
Nganti tekan balimu..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title