Lirik & Chord Lagu Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo - Via Vallen | Inschord

Lirik & Chord Lagu Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo - Via Vallen

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo - Via Vallen :

Lirik Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo - Via Vallen :

Intro : F Am A# F
        F Am A# C F

   F                Am
Mbiyen kowe nate janji
        A#        C              F
Nanging saiki lha kok mbok blenjani
 F                Am
Opo.. to sebab'e iki
     A#       C         F
Kowe lan aku ora direstui..

    F                Am
Tresnoku marang sliramu
       A#     C          F
Nganti saiki ora oleh restu
  F             Am
Lilo.. aku ra lilo..
       A#      C              F
Awakmu saiki disanding wong liyo..
(hok'a hok'e..)

Reff :
        F                     A#
  Tresnoku.. kepenggak wong tuwo..
        C                   F
  Kepenggak mergo itungan jowo
       F                  A#
  Lilakno.. kudu tak lilakno..
      C                      F
  Amergo tresno ra biso dipekso..

Music : A# F Gm F
        A# F Gm C F

Reff :
        F                     A#
  Tresnoku.. kepenggak wong tuwo..
        C                   F
  Kepenggak mergo itungan jowo
       F                  A#
  Lilakno.. kudu tak lilakno..
      C                      F
  Amergo tresno ra biso dipekso..

        F                     A#
  Tresnoku.. kepenggak wong tuwo..
        C                   F
  Kepenggak mergo itungan jowo
       F                  A#
  Lilakno.. kudu tak lilakno..
      C                      F
  Amergo tresno ra biso dipekso..
Mbiyen kowe nate janji
Nanging saiki lha kok mbok blenjani
Opo.. to sebab'e iki
Kowe lan aku ora direstui..

Tresnoku marang sliramu
Nganti saiki ora oleh restu
Lilo.. aku ra lilo..
Awakmu saiki disanding wong liyo..
(hok'a hok'e..)

Reff :
  Tresnoku.. kepenggak wong tuwo..
  Kepenggak mergo itungan jowo
  Lilakno.. kudu tak lilakno..
  Amergo tresno ra biso dipekso..

Music...

Reff :
  Tresnoku.. kepenggak wong tuwo..
  Kepenggak mergo itungan jowo
  Lilakno.. kudu tak lilakno..
  Amergo tresno ra biso dipekso..

  Tresnoku.. kepenggak wong tuwo..
  Kepenggak mergo itungan jowo
  Lilakno.. kudu tak lilakno..
  Amergo tresno ra biso dipekso..
Information :
Title : "Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo - Via Vallen"
Artist : Via Vallen,
Type : Lirik + Kunci / Chord

This is original chord for all instruments (gitar, bass, keyboard, piano, ukulele dll.)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title