Chord Tresno Tekane Mati - Via Vallen | Inschord

Chord Tresno Tekane Mati - Via Vallen

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Tresno Tekane Mati - Via Vallen :

Lirik Tresno Tekane Mati - Via Vallen :

Intro : D Bm G A
        D Bm G A
        A

D
Aku ra lilo
      Bm
pisah marang sliramu
      G
Mergo omongan
           A
dadi salah paham..
     D
Janjimu tak patenke
       Bm
ing njero rogo iki..
    G
Supoyo tansah
            A
kelingan sliramu..

            G   A
Wong lanang liyane
         D     C#m  Bm
ra bakal iso ngganteni
      G
Jenengmu tak ukir
A             D
sak jeroning ati..

Reff :
           D
  Pengenku siji
      F#m
  nyanding sliramu
  Bm         F#m
  tekan ku mati
          G           D
  Dongaku ra bakal mandheg
             A
  sak durung sliramu bali

          D        F#m
  Tok dua ke ora popo
           Bm       F#m
  tresnaku tekane mati
               G          D
  Sing penting rasaku sak teruse
      A
  ono ning njero ati
        D
  ning atimu..

Music : D A Bm F#m G D A
        D A Bm F#m G D A

     D
Sadarmu tak enteni
       Bm
nganti tekan saiki
       G
Yen pancen kowe keroso
            A
gek ndang bali..

    D
Aku ra doyan mangan
      Bm
yen kepikir sliramu
    G            D
Aku ra pengen ngopo-ngopo
     A
pengene neng ketemu..

        G   A
Wis setaun aku
          D    C#m Bm
mesti ngenteni tekamu
     G         A          D
Sliramu gegowo njero impenku..

Reff :
           D
  Pengenku siji
      F#m
  nyanding sliramu
  Bm         F#m
  tekan ku mati
          G           D
  Dongaku ra bakal mandheg
             A
  sak durung sliramu bali

          D        F#m
  Tok dua ke ora popo
           Bm       F#m
  tresnaku tekane mati
               G          D
  Sing penting rasaku sak teruse
      A
  ono ning njero ati

           D
  Pengenku siji
      F#m
  nyanding sliramu
  Bm         F#m
  tekan ku mati
          G           D
  Dongaku ra bakal mandheg
             A
  sak durung sliramu bali

          D        F#m
  Tok dua ke ora popo
           Bm       F#m
  tresnaku tekane mati
               G          D
  Sing penting rasaku sak teruse
      A
  ono ning njero ati
        D
  ning atimu..

Music : D A Bm F#m G D A
        D A Bm F#m G D A

     D
Sadarmu tak enteni
       Bm
nganti tekan saiki
       G
Yen pancen kowe keroso
            A
gek ndang bali..

    D
Aku ra doyan mangan
      Bm
yen kepikir sliramu
    G            D
Aku ra pengen ngopo-ngopo
     A
pengene neng ketemu..

        G   A
Wis setaun aku
          D    C#m Bm
mesti ngenteni tekamu
     G         A          D
Sliramu gegowo njero impenku..

Reff :
           D
  Pengenku siji
      F#m
  nyanding sliramu
  Bm         F#m
  tekan ku mati
          G           D
  Dongaku ra bakal mandheg
             A
  sak durung sliramu bali

          D        F#m
  Tok dua ke ora popo
           Bm       F#m
  tresnaku tekane mati
               G          D
  Sing penting rasaku sak teruse
      A
  ono ning njero ati

           D
  Pengenku siji
      F#m
  nyanding sliramu
  Bm         F#m
  tekan ku mati
          G           D
  Dongaku ra bakal mandheg
             A
  sak durung sliramu bali

          D        F#m
  Tok dua ke ora popo
           Bm       F#m
  tresnaku tekane mati
               G          D
  Sing penting rasaku sak teruse
      A
  ono ning njero ati
        D
  ning atimu..
Aku ra lilo
pisah marang sliramu
Mergo omongan
dadi salah paham..
Janjimu tak patenke
ing njero rogo iki..
Supoyo tansah
kelingan sliramu..

Wong lanang liyane
ra bakal iso ngganteni
Jenengmu tak ukir
sak jeroning ati..

Reff :
  Pengenku siji
  nyanding sliramu
  tekan ku mati
  Dongaku ra bakal mandheg
  sak durung sliramu bali

  Tok dua ke ora popo
  tresnaku tekane mati
  Sing penting rasaku sak teruse
  ono ning njero ati
  ning atimu..

Music...

Sadarmu tak enteni
nganti tekan saiki
Yen pancen kowe keroso
gek ndang bali..

Aku ra doyan mangan
yen kepikir sliramu
Aku ra pengen ngopo-ngopo
pengene neng ketemu..

Wis setaun aku
mesti ngenteni tekamu
Sliramu gegowo njero impenku..

Reff :
  Pengenku siji
  nyanding sliramu
  tekan ku mati
  Dongaku ra bakal mandheg
  sak durung sliramu bali

  Tok dua ke ora popo
  tresnaku tekane mati
  Sing penting rasaku sak teruse
  ono ning njero ati

  Pengenku siji
  nyanding sliramu
  tekan ku mati
  Dongaku ra bakal mandheg
  sak durung sliramu bali

  Tok dua ke ora popo
  tresnaku tekane mati
  Sing penting rasaku sak teruse
  ono ning njero ati
  ning atimu..

Music...

Sadarmu tak enteni
nganti tekan saiki
Yen pancen kowe keroso
gek ndang bali..

Aku ra doyan mangan
yen kepikir sliramu
Aku ra pengen ngopo-ngopo
pengene neng ketemu..

Wis setaun aku
mesti ngenteni tekamu
Sliramu gegowo njero impenku..

Reff :
  Pengenku siji
  nyanding sliramu
  tekan ku mati
  Dongaku ra bakal mandheg
  sak durung sliramu bali

  Tok dua ke ora popo
  tresnaku tekane mati
  Sing penting rasaku sak teruse
  ono ning njero ati

  Pengenku siji
  nyanding sliramu
  tekan ku mati
  Dongaku ra bakal mandheg
  sak durung sliramu bali

  Tok dua ke ora popo
  tresnaku tekane mati
  Sing penting rasaku sak teruse
  ono ning njero ati
  ning atimu..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title