Chord Tombo Kangen - Wawan Sudjono feat. Ika Nanda | Inschord

Chord Tombo Kangen - Wawan Sudjono feat. Ika Nanda

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Tombo Kangen - Wawan Sudjono feat. Ika Nanda :

Lirik Tombo Kangen - Wawan Sudjono feat. Ika Nanda :

Em                  F#m
 ra kroso.. sepuluh tahun lawase
Em              F#m
 takdir misahke aku lan kowe..
Em                  F#m
 ra ngerti.. piye kabarmu saiki..
     G             A
paranmu wae.. aku ora ngerti..

Music : G A F#m Bm
        Em  A  C#-D-Em-A...

Em                  F#m
 foto sing.. mbok wenehke ning aku..
Em                    F#m
 iseh tak simpen ono njero dompetku..
Em                   F#m
 tak sawang.. saben arep mapan turu..
    G                 A
setitik biso.. kanggo tombo kangenku..

Music : C#-D-Em-A

Reff :
    G       A    F#m      Bm
  kangen.. aku.. kangen tenan
         Em         A        D    D7
  kangen naliko ngguyu bebarengan..
    G       A    F#m      Bm
  kangen.. aku.. kangen tenan
          Em               A
  amung fotomu.. sing biso tak sawang..

    G
senadyan kowe lali
       D       A/C# Bm
kowe tetep tak enteni
         Em
sopo ngerti tembe mburi
     A                 D
kowe lan aku.. biso nyawiji..

Music : G A F#m Bm
        Em  A  C#-D-Em-A...

Em                  F#m
 foto sing.. mbok wenehke ning aku..
Em                    F#m
 iseh tak simpen ono njero dompetku..
Em                   F#m
 tak sawang.. saben arep mapan turu..
    G                 A
setitik biso.. kanggo tombo kangenku..

Music : C#-D-Em-A...

Reff :
    G       A    F#m      Bm
  kangen.. aku.. kangen tenan
         Em         A        D    D7
  kangen naliko ngguyu bebarengan..
    G       A    F#m      Bm
  kangen.. aku.. kangen tenan
          Em               A
  amung fotomu.. sing biso tak sawang..

    G       A    F#m      Bm
  kangen.. aku.. kangen tenan
         Em         A        D    D7
  kangen naliko ngguyu bebarengan..
    G       A    F#m      Bm
  kangen.. aku.. kangen tenan
          Em               A
  amung fotomu.. sing biso tak sawang..

    G
senadyan kowe lali
       D       A/C# Bm
kowe tetep tak enteni
         Em
sopo ngerti tembe mburi
     A                 D
kowe lan aku.. biso nyawiji..

 G
aku ora lali
      D      A/C#  Bm
aku bali nggowo janji
        Em
mugo Gusti ngijabahi
     A                 D
kowe lan aku.. biso nyawiji..
ra kroso.. sepuluh tahun lawase
takdir misahke aku lan kowe..
ra ngerti.. piye kabarmu saiki..
paranmu wae.. aku ora ngerti..

Music...

foto sing.. mbok wenehke ning aku..
iseh tak simpen ono njero dompetku..
tak sawang.. saben arep mapan turu..
setitik biso.. kanggo tombo kangenku..

Music...

Reff :
  kangen.. aku.. kangen tenan
  kangen naliko ngguyu bebarengan..
  kangen.. aku.. kangen tenan
  amung fotomu.. sing biso tak sawang..

senadyan kowe lali
kowe tetep tak enteni
sopo ngerti tembe mburi
kowe lan aku.. biso nyawiji..

Music...

foto sing.. mbok wenehke ning aku..
iseh tak simpen ono njero dompetku..
tak sawang.. saben arep mapan turu..
setitik biso.. kanggo tombo kangenku..

Music...

Reff :
  kangen.. aku.. kangen tenan
  kangen naliko ngguyu bebarengan..
  kangen.. aku.. kangen tenan
  amung fotomu.. sing biso tak sawang..

  kangen.. aku.. kangen tenan
  kangen naliko ngguyu bebarengan..
  kangen.. aku.. kangen tenan
  amung fotomu.. sing biso tak sawang..

senadyan kowe lali
kowe tetep tak enteni
sopo ngerti tembe mburi
kowe lan aku.. biso nyawiji..

aku ora lali
aku bali nggowo janji
mugo Gusti ngijabahi
kowe lan aku.. biso nyawiji..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title